Bob Cornelis

Bob Cornelis is freelance project- en interim manager. (sleutelervaring in supply chain en projectmanagement, maar ook training - verandermanagement - implementatiebeheer - probleemoplossing) Praktische vloerervaring met SAP-gebruikers.

Logistieke ervaring troef

25 jaar logistieke ervaring, daar bouw ik op. Eerst in operationele functies: aankoper, magazijnverantwoordelijke, materials, logistiek en warehouse manager. Daarna deed ik als project manager ervaring op in het begeleiden van logistieke projecten.

Schakel mij in als logistiek specialist en krijg 25 jaar ervaring, de laatste inzichten in logistiek en project management. De bonus: draagvlak voor je project.

Omdat ik meer bedrijven wil helpen met mijn inzichten en ervaring, werd ik in 2008 zelfstandig logistiek specialist. Meteen de start van een reeks boeiende projecten!

Ik krijg je mensen mee

Als logistiek specialist ben ik vertrouwd met de schakels van je logistieke keten. Worstel je met een logistiek probleem? Ik heb het waarschijnlijk al eens opgelost.

Daarbij ga ik nooit solo. Altijd zorg ik ervoor dat je mensen mee zijn. Dat ze deel uitmaken van de oplossing. Draagvlak doet je project slagen, dat weet ik door mijn ervaring met veranderingen waarbij mensen werden vergeten.

De 3W interim warehouse manager was een leider. Zeer assertief, met een uitstekende drive en een menselijke benadering. ⎯ Walter Bauwens, Projectverantwoordelijke Alstom Belgium bij 3W

Vinger aan de pols

Ik hou mijn kennis van logistiek en project management up-to-date. Door opleidingen zoals ‘Certified Project Manager’ bijvoorbeeld. Of door mijn recente ‘Lego Serious Play Method’ training.

Als Vives, Syntra en Bruxelles Formation docent en spreker op diverse events (SBM, BVIC, …) hou ik voortdurend de vinger aan de pols. Ik volg logistieke ontwikkelingen van nabij op en ontdek nieuwe trends via mijn cursisten. Zo krijg jij altijd de laatste inzichten in logistiek en project management.

Expertises:

  • Logistiek advies
  • Logistieke ondersteuning
  • Begeleiding en opleiding

Maak kennis met WISL waar ondernemers elkaar begrijpen en groeien.

Ik wil groeien als ondernemer