Gratis Infosessies

Gratis Infosessies

Leren van elkaar. Via gratis infosessies willen we onze kennis en expertises aan jullie leren. En leren we zelf van elkaar. Wil je zelf je kennis aanbieden? Neem gerust contact op! Wij horen het graag als er gelijkgestemde ondernemers zijn.

Voor meer informatie over een opleiding of de verschillende mogelijkheden, vraag een gratis intake gesprek aan. Stuur een mail naar mario@wisl.be

Onze WISL-Experts voorzien infosessies gegeven door en voor ondernemers.

Huidige en toekomstige infosessies:

Infosessie over Ouders en ondernemen 22/09/2020

Infosessie over Ouders en ondernemen 22/09/2020

Wil je meer balans tussen werk en gezin, heb je nood aan een opgeruimd huis, en meer timemanagement opdat je meer rust in je hoofd mag ervaren? Schrijf je dan in voor deze gratis infosessie

Lees meer
Infosessie: Organic video marketing 24/09/2020

Infosessie: Organic video marketing 24/09/2020

Een info sessie voor ondernemers die hun product/dienst op de kaart willen zetten. Video is één van de meest gedeelde content vormen op sociale media. Als je content relevant is voor je publiek en resoneert met hen, zullen ze dit makkelijker delen. Dit geeft je de kans om meer potentiële klanten te bereiken. Dergelijk organisch verkeer betekent dat je boodschap de juiste mensen bereikt op een natuurlijke manier.

Lees meer
Hoe word ik succesvol als ondernemer?

Gratis Infosessie: Hoe word ik succesvol als ondernemer en slaag ik in mijn missie (ook in tijden van corona)

Mario wil via deze infosessie zijn ervaring en kennis als ondernemer met jou delen. Hij bespreekt enkele belangrijke thema's over hoe je slaagt als ondernemer met concrete tips om toe te passen. 

Lees meer

Infosessie: Begeleiding, preventie en re-integratie bij Stress & Burn-out

Wisl organiseert op 1 oktober 2020 een infomoment voor artsen en hulpverleners in het kader van begeleiding, preventie en re-integratie bij Stress & Burn-out .

Lees meer
Infosessie: Mentaal energieker door het leven 01/10/2020

Infosessie: Mentaal energieker door het leven 01/10/2020

Te veel overdenken, redeneren, twijfelen, piekeren, afleiding enzovoort vraagt van jouw hoofd enorm veel energie. Het zijn energienemers. Ons hoofd kent geen rust meer, met als gevolg dat we ons minder of niet meer kunnen focussen op de dingen die écht belangrijk zijn, zowel privé als professioneel. Herkenbaar? Heb je ook behoefte aan meer mentale energie in plaats van minder? En liefst op een eenvoudige manier? Dan is deze infosessie zeker voor jou.

Lees meer
Infosessie : “Dé job van je leven!? Neen bedankt! Ik kies voor een veelzijdige loopbaan…”

Infosessie : “Dé job van je leven!? Neen bedankt! Ik kies voor een veelzijdige loopbaan…”

Als kind krijgen we al de vraag “Wat wil je later worden?” Lijkt het voor ook alsof ze jou telkens vragen : “Je mag in je leven maar één ding worden, dus wat wordt het?” Goed nieuws! Je hoeft niet te ‘kiezen en verliezen’ als het gaat om het zoeken naar een job die bij je past. Een veelzijdige loopbaan met variatie kan natuurlijk ook! Wil je de mogelijkheden van een veelzijdige loopbaan voor jezelf onderzoeken? Dan is deze infosessie zeker iets voor jou.

Lees meer
Infosessie: Meer bezoekers naar je website 19/10/2020

Infosessie: Meer bezoekers naar je website 19/10/2020

De vraag op iedereens lippen: Hoe krijg ik meer bezoekers naar mijn website? Hoe scoor ik hoger in Google? Tijdens deze gratis infosessie geeft Wisl-Expert Tom Boucquet, gespecialiseerd in Neuromarketing en online communicatie je concrete tips en tricks die je onmiddellijk kan toepassen op jouw website om beter te scoren in Google en meer bezoekers naar je website te krijgen.

Lees meer