WISL - Experts

Maak kennis met onze experten. Ondernemers (lid van WISL-World) die hun expertise aanbieden.

Mario Verhulst

Ondernemerscoach, Business Coach, Financieel Advies/Expertise en oprichter van WISL. Mario Verhulst is jouw ideale partner in ondernemen. Hij wil zijn uitgebreide ondernemingskennis ten dienste stellen van jou en jouw onderneming.

Lees meer

Tom Boucquet

Bij Tom kan je terecht met al je vragen omtrent social media (Facebook, LinkedIn, Google Ads) en online communicatie.

Lees meer

Kristoff Henry

Als gecertificeerd Active Campaign consultant zorgt Kristoff Henry voor een volledig geautomatiseerde e-mail marketingstrategie.

Lees meer

Kurt Kerkaert

Meer klanten werven met internet? Digitale marketing coach Kurt Kerkaert met een achtergrond in webdesign en videoproductie helpt je met je communicatie en strategie. Je krijgt een antwoord op hoe je best jouw boodschap brengt om jouw ideale klanten aan te trekken.

Lees meer

Hans Goorden

Juridisch advies op maat van de ondernemer. Hans helpt je met je algemene voorwaarden opstellen. Hans heeft al meer dan 25 jaar ervaring als Juridisch expert, QHSE (Quality, Health & Safety, Environment) expert

Lees meer

Siegfried De Meulenaere

Bij Siegfried kan je terecht voor al je vragen rond je persoonlijke ontwikkeling, vragen rond de dynamiek van je team en het optimaal inzetten van je menselijk kapitaal.

Lees meer

Evelien Barroo

Na jaren ervaring in Hotel, Motel en restaurantmanagement en na zelf een Horecazaak te hebben uitgebaat is Evelien gestart als Horecacoach bij HorecaOptima en WISL. Werk je in de Horeca of wil je hierin starten? Dan is Evelien jouw ideale coach.

Lees meer

Rolf Vermeulen

Rolf begeleidt bedrijven. Naast trainingen geven over de nieuwe privacy-wetgeving (GDPR) kunnen de ondernemingen op Rolf rekenen om deze wetgeving om te zetten in de praktijk.

Lees meer

Karel Sterckx

Ik help je om jouw sportieve dromen te realiseren, door te focussen op de versterking van je mentale kracht. Zodat je, wanneer het er toe doet, tijdens een wedstrijd, kan terugvallen op die mentale vaardigheden. Waardoor je sportprestatie verbetert. En jij almaar dichter bij je doelen komt, en je dromen beleeft.

Lees meer

Filip Van Simaeys

Filip Van Simaeys - Zaakvoerder in verschillende bedrijven Filip is gespecialiseerd in algemeen management, sales, persoonlijke financiële planning , verzekeringen en immobiliën

Lees meer

Heidi Snoeys

Een gedreven persoon met meer dan 30 jaren werkervaring in verschillende leidinggevende functies, voornamelijk binnen de supply chain organisatie van een pharmaceutische multinational. De vertaling van haar ervaring naar jouw specifieke noden of objectieven, kan jou de kapstokken geven naar groei als individu, team of organisatie.

Lees meer

Maarten De Block

Maarten is ondernemer en runt zelf verschillende bedrijven. Binnen WISL geeft hij de Getting Things Done training. Na jaren de methode zelf toe te passen deelt hij nu zijn ervaring als gecertificeerd lesgever.

Lees meer

Jill Van den Branden

Jill, werkt voltijds als HR Consultant en afgestudeerd als klinisch psycholoog aan de Universiteit van Gent, heeft ze zich binnen WISL toegespitst op burn-out, bore-out, verslavingszorg, ADHD en autisme.

Lees meer

Phebe D'hondt

Phebe D'hondt helpt ondernemers met hun personal branding. Dat betekent dat ze samen met hen op zoek gaat naar hun persoonlijk merk: waarvoor willen ze staan, waar willen ze naartoe, wat is hun doelgroep daarvoor, hoe bereiken ze die en hoe profileren ze zichzelf als expert?

Lees meer