Persoonlijke Ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling betreft alles rondom de ontwikkeling van het zelfbewustzijn, de identiteit, het eigen talent en potentieel, het vergroten van de kwaliteit van het leven en het realiseren van dromen en aspiraties. Dit zowel in persoonlijke als in zakelijke omgeving.

Hieronder vind je een overzicht terug van de verschillende gebieden rond persoonlijke ontwikkeling waar onze coaches in gespecialiseerd zijn.

Eenmaal je je er bewust van bent, kan je niet meer terug.

Wil je met één van deze coaches in contact komen, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of neem een kijkje op wisl.world en maak contact met de coach die je wenst.

Binnen WISL hebben we meer dan 70 coaches verspreid over gans Vlaanderen.

Elk met hun eigen expertises en thema's rond persoonlijke ontwikkeling.

We beschikken over een uitgebreid gamma van loopbaancoaches tot paarden- honden- en juwelencoaches en nog veel meer.

▶ (Alle informatie over onze coaches en hun disciplines vindt je op WISL- World)

Opleidingen voor coaches

Wil je coach worden, dan bieden wij deze opleidingen aan met alles wat je nodig hebt om te starten als coach.

Lees meer

Wisl © Certified Coach opleiding

In onze Wisl © Certified Coach opleiding maak je kennis met het fundament van coaching, het fundament om een coachend gesprek te kunnen voeren en wordt je jezelf bewust van hoe jij gesprekken voert met anderen, en vooral ook met jezelf.

Lees meer

Opleiding tot Loopbaancoach

Wil je je graag verder specialiseren in loopbaancoachen, dan is deze opleiding iets voor jou. Om deze vervolgopleiding te volgen, dien je reeds te beschikken over de nodige kennis en/of ervaring met de vaardigheden die nodig zijn om een goed basis coachgesprek te kunnen voeren. Beschik je hier nog niet over, dan raden we je eerst de Wisl © Certified Basis Coach Opleiding aan.

Lees meer

“All-in Transformatiereis naar Jezelf” - Persoonlijk Ontwikkelingstraject

Ontdek het ALL In groei traject naar jezelf bij Trainingscentrum WISL! Ben je klaar voor een transformatieve reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei?

Lees meer

Loopbaancoaches - Loopbaanbegeleiding

In een traject loopbaanbegeleiding krijg je een persoonlijke coach die jou individueel begeleidt. Onze ervaren en gedreven loopbaancoaches hebben elk een grondige opleiding gekregen en hebben elk hun eigen specialisaties.

Lees meer

Via een gratis kennismakingsgesprek kom je alle mogelijkheden te weten.

Gratis kennismakingsgesprek aanvragen