Persoonlijke Ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling betreft alles rondom de ontwikkeling van het zelfbewustzijn, de identiteit, het eigen talent en potentieel, het vergroten van de kwaliteit van het leven en het realiseren van dromen en aspiraties. Dit zowel in persoonlijke als in zakelijke omgeving.

Hieronder vind je een overzicht terug van de verschillende gebieden rond persoonlijke ontwikkeling waar onze coaches in gespecialiseerd zijn.

Eenmaal je je er bewust van bent, kan je niet meer terug.

Wil je met één van deze coaches in contact komen, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of neem een kijkje op wisl.world en maak contact met de coach die je wenst.

Binnen WISL hebben we meer dan 70 coaches verspreid over gans Vlaanderen.

Elk met hun eigen expertises en thema's rond persoonlijke ontwikkeling.

We beschikken over een uitgebreid gamma van loopbaancoaches tot paarden- honden- en juwelencoaches en nog veel meer.

▶ (Alle informatie over onze coaches en hun disciplines vindt je op WISL- World)

Traject voor coaching

Heb ik het juiste dna voor hetgeen ik graag zou doen? Wil je coach worden, dan bieden wij dit traject aan met alles wat je nodig hebt om te starten als coach.

Lees meer

Loopbaancoaches - Loopbaanbegeleiding

In een traject loopbaanbegeleiding krijg je een persoonlijke coach die jou individueel begeleidt. Onze ervaren en gedreven loopbaancoaches hebben elk een grondige opleiding gekregen en hebben elk hun eigen specialisaties.

Lees meer

Life & Personal Coaches

Persoonlijke ontwikkeling is noodzakelijk voor je gezondheid, je geluk, je prestaties en ambities. Als mens hebben we alles om het beste in onszelf naar boven te halen, om uitdagingen aan te gaan en die succesvol af te werken.

Lees meer

Stress & Burn-out coaches

Voel je je de laatste tijd futloos? Kan je minder en minder tegen lawaai? Last van slapeloosheid? Pieker je meer? Dan zou het kunnen dat je een burn-out hebt. Tijdens individuele coaching analyseren we de stressfactoren samen met jou.

Lees meer

Coaching in de zorg

Meer dan ooit hebben wij allemaal nood aan ondersteuning en hierin zal WiSL een zekere meerwaarde betekenen.

Lees meer

Wisl © Certified Coachopleiding

Lees meer

Dagopleiding: Motiverende en oplossingsgerichte gespreksvoering

Met motiverende gespreksvoering zorg je ervoor dat je gesprekspartner zelf de motivatie vindt om veranderingen in te zetten. Het erkent het recht om beslissingen te nemen over het eigen leven, ook als die anders zijn dan de hulpverlener hoopt.

Lees meer

Opleiding tot Loopbaancoach

Wil je je graag verder specialiseren in loopbaancoachen, dan is deze opleiding iets voor jou.

Lees meer

Opleiding tot teamcoach

Onze opleiding focust op het aanleren van verschillende methoden en technieken, zodat jullie op alle vlakken begeleiding kunnen bieden bij het coachen van teams.

Lees meer

Opleiding tot Stress en burn-out coach

De Opleiding Stress en Burn-Out Coach is bedoeld voor in- en externe coaches, die zich willen bekwamen in het concreet voorkomen van en omgaan met stress en burn-out. Tijdens de opleiding wordt gewerkt via de eigen ervaring, waardoor de deelnemers – naast het opdoen van concrete coachervaring – ook zelf stressbestendiger worden.

Lees meer

Via een gratis kennismakingsgesprek kom je alle mogelijkheden te weten.

Gratis kennismakingsgesprek aanvragen