Persoonlijke Ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling betreft alles rondom de ontwikkeling van het zelfbewustzijn, de identiteit, het eigen talent en potentieel, het vergroten van de kwaliteit van het leven en het realiseren van dromen en aspiraties. Dit zowel in persoonlijke als in zakelijke omgeving.

Hieronder vind je een overzicht terug van de verschillende gebieden rond persoonlijke ontwikkeling waar onze coaches in gespecialiseerd zijn.

Eenmaal je je er bewust van bent, kan je niet meer terug.

Wil je met één van deze coaches in contact komen, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of neem een kijkje op wisl.world en maak contact met de coach die je wenst.

Binnen WISL hebben we meer dan 70 coaches verspreid over gans Vlaanderen.

Elk met hun eigen expertises en thema's rond persoonlijke ontwikkeling.

We beschikken over een uitgebreid gamma van loopbaancoaches tot paarden- honden- en juwelencoaches en nog veel meer.

▶ (Alle informatie over onze coaches en hun disciplines vindt je op WISL- World)

Wisl © Certified Coach opleiding

In onze Wisl © Certified Coach opleiding leer je in 3 modules van telkens 2 dagen het fundament van coaching.

Lees meer

Opleiding tot Stress en burn-out coach

De Opleiding Stress en Burn-Out Coach is bestemd voor therapeuten, psychologen en coaches die zich willen bekwamen in het concreet voorkomen van en omgaan met stress en burn-out. Ook voor leidinggevende, HR-manager, personeelsverantwoordelijke, vertrouwenspersoon, preventieadviseur, vakbondsafgevaardigde of andere die hier mee geconfronteerd worden.

Lees meer

Opleiding tot Loopbaancoach

Wil je je graag verder specialiseren in loopbaancoachen, dan is deze opleiding iets voor jou. Om deze vervolgopleiding te volgen, dien je reeds te beschikken over de nodige kennis en/of ervaring met de vaardigheden die nodig zijn om een goed basis coachgesprek te kunnen voeren. Beschik je hier nog niet over, dan raden we je eerst de Wisl © Certified Basis Coach Opleiding aan.

Lees meer

Praktijkworkshop: 'Tools & Trics'.

Je bent coach, therapeut? Tijdens deze dag gaan we kennismaken of ons verdiepen in een bepaalde tool of methodiek. Bij de inschrijving krijg je zelf ook de kans om aan te geven welke tool of methodiek je graag aan bod ziet komen.

Lees meer

Loopbaancoaches - Loopbaanbegeleiding

In een traject loopbaanbegeleiding krijg je een persoonlijke coach die jou individueel begeleidt. Onze ervaren en gedreven loopbaancoaches hebben elk een grondige opleiding gekregen en hebben elk hun eigen specialisaties.

Lees meer

Traject voor coaching

Wil je coach worden, dan bieden wij dit traject aan met alles wat je nodig hebt om te starten als coach.

Lees meer

Praktijkworkshop: 'Welke invloed heeft stress op het brein'.

Je bent coach, therapeut? Tijdens deze dag gaan we inzicht krijgen in het functioneren van ons brein in stresssituaties en hoe je terug grip kan krijgen op het eigen functioneren.

Lees meer

Via een gratis kennismakingsgesprek kom je alle mogelijkheden te weten.

Gratis kennismakingsgesprek aanvragen