Community

WISL-World is het kennis en content-platform van ondernemers en coaches aangesloten bij WISL. Iedereen is welkom, meld je gerust aan!

Kom in contact met gelijkgestemden

Meld je nu gratis aan op WISL.WORLD, een volledige online wereld met meer dan 1.800 leden en verschillende groepen.

Het delen van kennis en het bieden van inspiratie over trends, ontwikkelingen, tools en cases, dat zit in onze genen. Zowel online (via blogartikelen, infosessies en downloads) als offline (via workshops, opleidingen en evenementen).

Neem deel aan gesprekken in groepen of begin zelf een gesprek

Leer mensen kennen, andere ondernemers, coaches en gelijkgestemden die je helpen slagen in jouw missie. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

WISL heeft een actieve en betrokken community. Met reeds meer dan 1800 gebruikers

Meld je gratis aan

Via WISL.World willen we een online platform aanbieden waar dit mogelijk is. Verschillende thema's rond persoonlijke en professionele ontwikkeling worden op het platform aangeboden en aangekondigd. Je kan er deelnemen aan gratis groepen met gelijkgestemden.

Je kan op het platform in contact komen met ondernemers, coaches en psychologen elk met verschillende expertises.

Het is een vertrouwde omgeving waar je je vragen kan stellen aan andere leden van het platform.

We willen een platform zijn dat toegankelijk is voor iedereen die interesse heeft in ondernemen en/of persoonlijke groei.

We zetten vanaf nu ook meer in op groepen. Je kan er gelijkgestemden leren kennen en ervaringen uitwisselen. Verschillende van onze ondernemers hebben al een eigen groep waarin ze tips en inhoud met je delen of je aanmoedigen om effectief aan de slag te gaan met wat je leerde.

Tijd voor actie

Hoe werkt het?

  1. Surf naar https://wisl.world/
  2. Meld je gratis aan en krijg toegang tot alle artikelen en berichten.
  3. Maak kennis, kom in contact met gelijkgestemden en onze unieke wisl-werking
  4. Deel je kennis, mening en ervaringen
  5. Beantwoord en stel vragen

Je kan niet alles alleen en het wordt steeds moeilijker. Een breed netwerk en kennis is nodig om te groeien als ondernemer.