Workshops

Toepassen in de praktijk. Vele opleidingen schieten tekort in de toepassing nadien. De workshops zijn er om de theorie in de vingers te krijgen. Wil je zelf je kennis aanbieden? Neem gerust contact op! Wij horen het graag als er gelijkgestemde ondernemers zijn.

Via het Business traject heb je recht om 10 workshops naar keuze te volgen.

Huidige en toekomstige workshops:

Gratis Workshop: Hoe slaag ik als zelfstandige: Word ondernemer.

Workshop voor ondernemers die meer resultaten willen, meer klanten willen en meer willen verdienen. Gratis workshop voor ondernemers die willen groeien.

Lees meer

Praktijkworkshop: 'Welke invloed heeft stress op het brein'.

Je bent coach, therapeut? Tijdens deze dag gaan we inzicht krijgen in het functioneren van ons brein in stresssituaties en hoe je terug grip kan krijgen op het eigen functioneren.

Lees meer

Praktijkworkshop: 'Tools & Trics'.

Je bent coach, therapeut? Tijdens deze dag gaan we kennismaken of ons verdiepen in een bepaalde tool of methodiek. Bij de inschrijving krijg je zelf ook de kans om aan te geven welke tool of methodiek je graag aan bod ziet komen.

Lees meer

Workshop Financieel inzicht in jouw onderneming

Krijg via verschillende workshops financieel inzicht in jouw onderneming. Gebruik dit inzicht bij het maken van een financieel plan en bij het aanvragen van financiering. Want financiers beoordelen eerst de financiële situatie van jouw onderneming voordat ze een beslissing nemen.

Lees meer

Workshop Strategisch Inzicht

Strategisch kunnen denken is een belangrijke bekwaamheid voor veel professionals. Krijg via verschillende workshops strategisch inzicht in jouw onderneming.

Lees meer

Workshop Zichtbaarheid tot klant

Als je een dienst of product in de markt wil zetten, moet je zichtbaarheid creëren. In verschillende workshops tonen we hoe je via verschillende manieren voor meer zichtbaarheid zorgt.

Lees meer

Workshop Online Marketing

Tegenwoordig gebeurt bijna alles online. Je moet als ondernemer dan ook enkele zaken weten over het online gebeuren. In de workshop Online Marketing gaan we hier praktisch te werk voor de verschillende kanalen.

Lees meer

Workshop Verkoop

Workshop Verkoop

Lees meer

Workshop Online Communicatie/website

We weten dat een website alleen niet voldoende is. Je moet ook bezoekers naar je website krijgen. Weten hoe je je pagina's opbouwt en je boodschap duidelijk overbrengt is belangrijk. Voor je toekomstige klanten en ook voor Google. In deze workshop helpen we je met de juiste tips en informatie om je eigen website te bouwen.

Lees meer

Via het Business traject heb je recht om 10 workshops naar keuze te volgen.

Vele opleidingen schieten te kort in de uitvoering nadien.

De workshops zijn er om de theorie in de vingers te krijgen.

In groep (3 uur) : max. 6 personen

Interesse voor deze workshops? Vraag meer info over ons business traject

Ja, Ik wens meer informatie