Workshops

Leren van elkaar. Via laagdrempelige workshops in groep willen we onze kennis en expertises aan jullie leren. En leren we zelf van elkaar. Onze kennis en experts vindt je in de wegwijzers Blog en Opleidingen en Workshops. Wil je zelf je kennis aanbieden? Neem gerust contact op! Wij horen het graag als er gelijkgestemde ondernemers zijn.

Voor meer informatie vraag een gratis intake gesprek aan of stuur een mail naar mario@wisl.be

Onze WISL-Experts voorzien opleidingen en workshops gegeven door en voor ondernemers.

Huidige en toekomstige workshops:

Gratis Workshop: Hoe slaag ik als zelfstandige: Word ondernemer.

Workshop voor ondernemers die meer resultaten willen, meer klanten willen en meer willen verdienen. Gratis workshop voor ondernemers die willen groeien.

Lees meer

DNA/Introductie: Heb ik het juiste DNA om coach te worden?

Wil je weten of coach worden iets voor jou is? Wat is coachen nu precies? Hoever sta je zelf in het coachen? Heb je al ervaring, is dit voldoende basis om loopbaancoach of stress & burn-out coach te worden?

Lees meer

Praktijkworkshop: 'Welke invloed heeft stress op het brein'.

Je bent coach, therapeut? Tijdens deze dag gaan we ........

Lees meer

Praktische Workshops voor ondernemers

Praktische Workshops voor Ondernemers: Workshop van 3 uur.

Lees meer

Online Instagram Reels Training

Instagram is volop aan het evolueren naar een video platform. Daarom zijn ze hard aan het inzetten op video content. We merken dat de Reels veel aandacht en zichtbaarheid krijgen. Maak jij hier al gebruik van om jouw onderneming in de kijker te zetten? Leer alles wat je moet weten om te starten met Reel video's op Instagram.

Lees meer