Workshops

Workshops

Leren van elkaar. Via laagdrempelige workshops in groep willen we onze kennis en expertises aan jullie leren. En leren we zelf van elkaar. Onze kennis en experts vindt je in de wegwijzers Blog en Opleidingen en Workshops. Wil je zelf je kennis aanbieden? Neem gerust contact op! Wij horen het graag als er gelijkgestemde ondernemers zijn.

Voor meer informatie vraag een gratis intake gesprek aan. Stuur een mail naar mario@wisl.be

Onze WISL-Experts voorzien opleidingen en workshops gegeven door en voor ondernemers.

Huidige en toekomstige workshops:

Loopbaanbegeleiding voor mensen die geen recht hebben

Workshop: Loopbaanbegeleiding voor mensen die geen recht hebben op een loopbaancheque

Je wil loopbaanbegeleiding volgen, maar komt niet in aanmerking? Dan hebben we voor jou een uitstekend alternatief. WISL geeft groepssessies voor degene die geen recht hebben op loopbaancheques.

Lees meer
Workshop: Hoe solliciteren?

Workshop: Hoe solliciteren?

Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging, of je wil gewoon ander werk, je bent momenteel werkloos, of het is al heel lang geleden dat je nog hebt gesolliciteerd, ….

Lees meer
Workshop: Assertiviteit op de werkvloer

Workshop: Assertiviteit op de werkvloer

Ken je ook van die momenten op je werk die zo overheersend zijn dat ze verlammend werken? Herken jij ook van die vervelende ergernissen op de werkvloer die massa’s energie slorpen? Word jouw takenpakket groter en groter en durf je geen halt toe roepen? En dat je daardoor interessante kansen mist?

Lees meer
Workshop: Hoe kies ik het juiste beroep?

Workshop: Hoe kies ik het juiste beroep?

“Wat wil je later worden?” Hoe vaak heb jij deze vraag gehoord? Heb je het antwoord al gevonden? Is er één antwoord op deze vraag? Welke job hoort nu bij mij, lastige vraag toch? Want ik doe zoveel graag, hoe moet ik gaan kiezen? Wat past er nu bij mij? Wij helpen je door het proces heen.

Lees meer

Workshop: Op een dieper niveau in liefde verbinden – De 5 Talen Van De Liefde

Een workshop is een uiterst krachtige manier van werken waarmee je veel bereikt. In een workshop … Leer je in korte tijd veel kennis en inzichten opdoen. Leer je van elkaar. En … Leer je vooral door te DOEN! De workshop "Op een dieper niveau in liefde verbinden – De Vijf Talen van de Liefde" wordt gegeven door Milena Rossato (Gelukscoach)

Lees meer
Workshop: DNA, Heb ik het juiste DNA om te doen wat ik graag wil?

Workshop: DNA, Heb ik het juiste DNA om te doen wat ik graag wil?

Je weet wel wat je wil, maar zal je het ook kunnen? Je weet wel wat je kan, maar wil je het ook écht?

Lees meer