WOrkshops bij wisl

Workshops bij Wisl

PRAKTISCH 

Elke workshop duurt 3 uur. 

Ofwel organiseren we die 's avonds in de week. Doorgaans is dat dan van 19 tot 22 uur. 

Ofwel houden we die in het weekend, meestal op zaterdag, soms ook op zondag, standaard van 9 uur 30 tot 12 uur 30. 

 

JE KIEST 

Uiteraard kies je zelf welke workshop je wenst te volgen.  

Je kan ook voor een traject aan workshops rond 'persoonlijke ontwikkeling' gaan. Zo benader je dit onderwerp vanuit verschillende invalshoeken, rond verschillende thema's, gegeven door verschillende trainers. 

Zo'n aanpak vinden wij zelf meer dan waardevol. En dus ondersteunen we dit met de WISL abonnementsformule. 

 

DE PRIJS VAN EEN WORKSHOP 

Wens je een workshop te volgen dan betaal je € 90, BTW inbegrepen. 

 

DE WISL ABONNENEMENTSFORMULE 

Kies 4 workshops uit ons aanbod en je betaalt slechts voor 3 ervan. Je geniet een onmiddellijk voordeel van € 90. 

Overzicht workshops

Workshop de kracht van imperfectie
Workshop energie in balans
Workshop narcisme onder de loep
Workshop ronde hut atelier voor ouders
Workshop leef naar je talenten
Workshop grenzen stellen en respecteren
Workshop turning point

DE KRACHT VAN IMPERFECTIE 

Veel mensen eisen van zichzelf de perfectie. Ze leggen de lat heel hoog voor zichzelf en hun omgeving wat leidt tot veel stress. Ze geraken teleurgesteld in zichzelf en gefrustreerd omdat ze die perfectie nooit bereiken. 

In deze workshop ontdek je waar dit streven naar perfectie vandaan komt. Je gaat op zoek wat de impact op jouw leven hiervan is. 

Door inzicht te verwerven en door de veel handige tips die je krijgt tijdens deze opleiding leer je dat je ook gelukkig kan zijn zelfs al ben je niet perfect. 

ENERGIE IN BALANS 

Welke situaties of mensen zijn in jouw leven 'energiezuigers' en hoe kan jij hierin begrenzen? Wie of wat laadt jouw persoonlijke energiebatterij op? 

Welke stappen kan jij zelf al zetten om jouw energie meer in balans te krijgen? 

 

 

 

NARCISME ONDER DE LOEP 

Wat betekent narcisme eigenlijk? Hoe herken je een narcist in je omgeving? Welk effect heeft een narcist op je eigen mentale gezondheid? 

In deze workshop nemen we een kijkje achter de schermen van het narcistisch brein. Hoe denkt en handelt een narcist? Wat is zijn doel? lnzicht in het gedrag van een narcist helpt je om hem te herkennen. 

Zo kan je voorkomen toe te laten zijn of haar "mikpunt " te worden. 

Of indien je al met een narcist te maken hebt gehad, te voorkomen om opnieuw of nog langer met zijn/haar gedrag te maken te hebben. 

RONDE-HUT-ATELIER VOOR OUDERS 

In de huidige maatschappij is het niet altijd evident om kinderen op te voeden waardoor veel ouders met vragen zitten rond de opvoeding van hun kinderen. Door het samenbrengen en verbinden van ouders rond een vooraf bepaald thema, gelinkt aan de relatie 'ouder-kind', kunnen ze op een open manier ervaringen uitwisselen. 

Hierdoor ontstaan nieuwe verhelderende ideeen en inzichten waardoor zij vanuit een andere invalshoek naar zichzelf als ouder en naar opvoeding gaan kijken. 

LEEF NAAR JE TALENTEN 

ledereen wordt geboren met een pakket aan talenten maar is zich daarvan niet steeds bewust. Onze competenties lopen niet altijd gelijk met de talenten die we hebben. We gaan samen op zoek naar waar jij goed in bent en vooral waar jij gelukkig van wordt. Wat kun jij nu al ondernemen om jouw talenten in de wereld te zetten en er naar te leven? 

GRENZEN STELLEN EN RESPECTEREN 

Grenzen stellen en respecteren. Een uitdaging?? 

ledereen heeft persoonlijke grenzen, maar KEN jij je eigen grenzen? 

Overkomt het je vaak dat je in feite NEE had willen zeggen? 

Het stellen en respecteren van duidelijke grenzen zowel naar jezelf als anderen toe is noodzakelijk om in evenwichtige verbinding te gaan met je medemens. 

Geen duidelijke grenzen kan leiden tot zowel mentale als fysieke klachten. 

In deze cursus gaan we door middel van praktijkgerichte oefeningen op een boeiende ontdekkingstocht naar onze eigen grenzen.  

 

TERUG GELUKKIG NA EEN TURNING POINT 

Een turning point is een gebeurtenis die jouw leven ondersteboven haalt. Het raakt je tot in het diepste van je hart. Na een turning point ben je een ander mens. In deze workshop nemen we de verschillende turning points onder de loep. Deel­nemers krijgen de kans om hun ervaring te delen alhoewel dit niet verplicht is. Je ontdekt de verschillende fases van rouw die gepaard gaan met een turning point. Een turning point is immers afscheid nemen van het leven dat je kende. Je leert op welke manier je de teugels van je leven terug in handen krijgt. We bespreken enkele bekende voorbeelden. Deelnemers krijgen de mogelijkheid om na deze workshop gratis 1 uur coaching te volgen om hun turning point te bespreken. 


Deel onze website met je vrienden en relaties op de onderstaande media


coworking - persoonlijke groei - professionele groei - vergaderruimtes

WISL, Stationstraat 62, 8700 Tielt

+32 (0)51 67 01 50 - info@wisl.be - www.wisl.be

Dienstverlener voor de KMO-portefeuille