Opleidingen

Opleidingen

Leren van elkaar. Via opleidingen en ons ondernemerstraject willen we onze kennis en expertises aan jullie leren. En leren we zelf van elkaar. Onze kennis en experts vindt je in de wegwijzers Blog en Opleidingen en Workshops. Wil je zelf je kennis aanbieden? Neem gerust contact op! Wij horen het graag als er gelijkgestemde ondernemers zijn.

Deze opleidingen kunnen ook online gevolgd worden.

Voor meer informatie over een opleiding of de verschillende mogelijkheden, vraag een gratis intake gesprek aan of stuur een mail naar mario@wisl.be

Onze WISL-Experts voorzien opleidingen en workshops gegeven door en voor ondernemers.

Huidige en toekomstige opleidingen:

Dagopleiding: Motiverende Gespreksvoering

Dagopleiding: Motiverende Gespreksvoering

Met motiverende gespreksvoering zorg je ervoor dat je gesprekspartner zelf de motivatie vindt om veranderingen in te zetten. Het erkent het recht om beslissingen te nemen over het eigen leven, ook als die anders zijn dan de hulpverlener hoopt.

Lees meer
Getting Things Done

Getting Things Done: Online Opleiding

Getting Things Done training wordt gegeven door gecertificeerde lesgever Maarten De Block. Maarten is ondernemer en runt zelf verschillende bedrijven. Zelf heeft hij Getting Things Done ontdekt in 2015 en het heeft zijn leven fundamenteel veranderd. Na jaren de methode zelf toe te passen deelt hij nu zijn ervaring. Getting Things Done is een wetenschappelijk bewezen manier om productiever en met minder stress in het leven te staan. In deze training leer je hoe jij het kan toepassen.

Lees meer
Opleiding tot Stress en burn-out coach

Opleiding tot Stress en burn-out coach

De Opleiding Stress en Burn-Out Coach is bedoeld voor in- en externe coaches, die zich willen bekwamen in het concreet voorkomen van en omgaan met stress en burn-out. Tijdens de opleiding wordt gewerkt via de eigen ervaring, waardoor de deelnemers – naast het opdoen van concrete coachervaring – ook zelf stressbestendiger worden.

Lees meer
Wisl Coachopleiding

Wisl Coachopleiding

Wil jij Coachen? Schrijf je dan nu in voor de 6-daagse Wisl Coachopleiding Met deze opleiding richten we ons tot mensen die coach zijn en hier in willen groeien en mensen die coach willen worden.

Lees meer
Opleiding: Verkoopvaardigheden

Opleiding: Verkoopvaardigheden

Het doel van de opleiding is om de boeiend wereld van verkoop process te introduceren en verschillende methodologieën te leren kennen.

Lees meer
Maak je ondernemersplan: Opleiding

Maak je ondernemersplan: Opleiding

Is je idee commercieel haalbaar? Is het organisatorisch haalbaar? Financieel? Waar wil je naartoe? Waar zie je jezelf binnen 5 jaar? Heb je voldoende marktonderzoek gedaan?

Lees meer
Maak je eigen Financieel plan: Opleiding

Maak je eigen Financieel plan: Opleiding

Welke factoren hebben een invloed op jouw inkomsten en uitgaven? Hoeveel middelen heb je nodig voor de opstart? Wat zijn je verwachte inkomsten en uitgaven? Welke vaste kosten zal je maandelijks moeten betalen? Hoeveel cash moet je steeds beschikbaar hebben? Hoeveel omzet per dag/week/maand verwacht je te draaien?

Lees meer
Opleiding Organic Video Marketing Basics

Opleiding Organic Video Marketing Basics

In deze opleiding gaan we dieper in op hoe je resultaten kan genereren met je eigen creativiteit. Je krijgt inzicht in de werking van Organic Video Marketing zodat je meer online zichtbaarheid kan creëren voor je product of dienst. Je leert hoe je op een effectieve manier kan investeren in de relatie met je potentiële klanten door middel van visual storytelling. Organic Video Marketing is de ideale tool om je marketing strategie te versterken zonder dat je hiervoor de bank hoeft open te breken.

Lees meer
E-mail marketing automatisatie

E-mail marketing automatisatie: Cursus

Automatische E-mail marketing met Active Campaign. Met een volledig magnetisch marketing systeem heb je een geautomatiseerde marketing machine die je een stroom van nieuwe klanten brengt.

Lees meer
Starterspakket

Starterspakket

Waar wil je naar toe? Hoe bepaal je je verkoopprijs? Is mijn plan financieel haalbaar? Hoeveel kost een eerste werknemer?

Lees meer