Opleidingen

Opleidingen en workshops gegeven door en voor ondernemers.

Deze opleidingen kunnen ook online gevolgd worden.

Voor meer informatie over een opleiding of de verschillende mogelijkheden, vraag een gratis intake gesprek aan of stuur een mail naar mario@wisl.be

Onze WISL-Experts voorzien opleidingen en workshops gegeven door en voor ondernemers.

Huidige en toekomstige opleidingen:

Wisl © Certified Coach opleiding

In onze Wisl © Certified Coach opleiding leer je in 3 modules van telkens 2 dagen het fundament van coaching.

Lees meer

Opleiding tot Loopbaancoach

Wil je je graag verder specialiseren in loopbaancoachen, dan is deze opleiding iets voor jou. Om deze vervolgopleiding te volgen, dien je reeds te beschikken over de nodige kennis en/of ervaring met de vaardigheden die nodig zijn om een goed basis coachgesprek te kunnen voeren. Beschik je hier nog niet over, dan raden we je eerst de Wisl © Certified Basis Coach Opleiding aan.

Lees meer

Dagopleiding: Introductie tot het ondernemerschap - Leer ondernemen

Deze dagopleiding is bedoeld voor iedereen die droomt van of reeds gestart is met een eigen zaak, maar nog niet zeker weet of het ondernemerschap iets voor hem of haar is.

Lees meer

Opleiding: Motiverende en oplossingsgerichte gespreksvoering

Motiverende gespreksvoering gaat over het ‘willen’, oplossingsgericht coachen gaat over het ‘kunnen’. Beide manieren van gespreksvoering kunnen elkaar heel constructief aanvullen om tot mooie acties en doelstellingen aan te zetten.

Lees meer

Opleiding: Persoonlijke Kracht methodiek

Persoonlijke Kracht : een waardevolle coachmethodiek die je leven kleur geeft!

Lees meer

“All-in Transformatiereis naar Jezelf” - Persoonlijk Ontwikkelingstraject

Ontdek het ALL In groei traject naar jezelf bij Trainingscentrum WISL! Ben je klaar voor een transformatieve reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei?

Lees meer

Opleiding: Leer Systematisch en Praktisch Verkopen.

Geen geboren verkoper? Geen zorgen! Verkopen kun je leren. In deze opleiding leer je HOE en vervolgens behandelen we de WAT in de praktijkgerichte workshops. Want enkel toegepaste kennis heeft waarde.

Lees meer

Opleiding : Slagen dankzij Financieel Inzicht.

Verkrijg perfect inzicht in de financiële consequenties van ondernemen.

Lees meer

Maak je ondernemersplan: Opleiding

Is je idee commercieel haalbaar? Is het organisatorisch haalbaar? Financieel? Waar wil je naartoe? Waar zie je jezelf binnen 5 jaar? Heb je voldoende marktonderzoek gedaan?

Lees meer

Bouw je eigen website

In deze 4-daagse opleiding maken we samen met jou je website. We weten dat een website alleen niet voldoende is. Je moet ook bezoekers naar je website krijgen. Weten hoe je je pagina's opbouwt en je boodschap duidelijk overbrengt is belangrijk. Voor je toekomstige klanten en ook voor Google. In deze lessen helpen we je met de juiste tips en informatie om je eigen website te bouwen.

Lees meer

E-mail marketing automatisatie: Cursus

Automatische E-mail marketing met Active Campaign. Met een volledig magnetisch marketing systeem heb je een geautomatiseerde marketing machine die je een stroom van nieuwe klanten brengt.

Lees meer