Raad van Advies voor Ondernemers

Heb jij een zakelijk idee of loop je continu tegen hetzelfde probleem aan? Je kunt niet terecht in je omgeving voor raad of steun? Je hebt de moed of courage niet om eraan te beginnen of het verder uit te werken? Zit je vast in het creatieve proces of in het operationele? Kom dan vrijblijvend eens langs bij onze Raad van Advies

Ondernemen doe je niet alleen

Onze Raad bestaat uit verschillende ondernemers, vakmensen en experts die jou met hun jarenlange ervaring kunnen bijstaan. Zo kom je ook terecht in een ondersteunende kring van gelijkgestemden. Eendracht maakt macht en bij WISL acroniem voor We Inspire, Share and Learn wil de organisatie een steunblok zijn voor verschillende zelfstandigen, ondernemers en bedrijfsleiders.

Wat is een Raad van Advies?

Een raad van advies is een groep mensen die een ondernemer of organisatie adviseert over strategische, operationele en financiële zaken. De raad van advies kan bestaan uit leden met verschillende expertises, zoals financiën, marketing, verkoop en productontwikkeling.

Waarom heb je een Raad van Advies nodig?

Een Raad van Advies kan je helpen om je bedrijf of organisatie te laten groeien en te ontwikkelen. De leden kunnen je voorzien van advies en ondersteuning op een breed scala aan onderwerpen. Ze kunnen je ook helpen om nieuwe kansen te identificeren en risico's te beheersen.

Wat zijn de voordelen van een Raad van Advies?

Er zijn veel voordelen aan het raadplegen van een Raad van Advies. Hier zijn een paar van de belangrijkste:

  • Je kunt leren van de ervaring van anderen. De leden van de raad van advies hebben vaak veel ervaring in hun vakgebied. Ze kunnen je hun kennis en expertise overdragen, waardoor je kunt leren van hun fouten en successen.
  • Je kunt nieuwe ideeën krijgen. De leden van de raad van advies hebben vaak een andere kijk op zaken dan jij. Ze kunnen je helpen om nieuwe ideeën te krijgen voor je bedrijf of organisatie.
  • Je kunt je netwerk vergroten. De leden van de raad van advies hebben vaak een groot netwerk van contacten. Ze kunnen je helpen om nieuwe contacten te maken, die je kunnen helpen om je bedrijf of organisatie te laten groeien.
  • Je kunt je bedrijf of organisatie beschermen. De leden van de raad van advies kunnen je helpen om risico's te beheersen en je bedrijf of organisatie te beschermen tegen valkuilen.


De eerste keer dat je aanwezig bent is Gratis!

Praktisch:

Elke Dinsdag van 19u tot 20u - Online of in Tielt. (Schrijf je in via het contactformulier)

Een raad van Advies functioneert in eerste instantie als een klankbord voor de onderneming. Het is een denktank waar vooral de langetermijnvisie en strategie van de onderneming aan bod komt.

Je bent vrij om in alle flexibiliteit te bepalen hoe we jouw raad van advies oprichten en hoe wij dit concreet invullen.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waar we alle mogelijkheden kunnen bespreken.

WISL helpt ondernemers slagen in hun missie

Maak kennis met WISL waar ondernemers elkaar begrijpen en versterken

Ja, Ik wens deel te nemen aan de Raad van Advies