Phebe D'hondt

Phebe D'hondt helpt ondernemers met hun personal branding. Dat betekent dat ze samen met hen op zoek gaat naar hun persoonlijk merk: waarvoor willen ze staan, waar willen ze naartoe, wat is hun doelgroep daarvoor, hoe bereiken ze die en hoe profileren ze zichzelf als expert?

Het doel van personal branding is je ideale klanten en projecten aantrekken. Door jezelf te zijn en een consequent verhaal te brengen, kruisen deze opportuniteiten vanzelf je pad.

Tolk, copywriter en ondernemer

Phebe studeerde Toegepaste Taalkunde en deed een Master in het Tolken. Daarna behaalde ze het Postgraduaat Conferentietolken. Haar werktalen zijn Frans, Spaans en Engels, maar haar hart ligt bij onze moedertaal. Na haar opleiding ging ze eerst aan de slag als Marketing and Communication Assistant bij een internationale kmo, maar daar kon ze niet aarden.

Ze ging aan de slag in een klein vertaalbureau dat net werd overgenomen. Wat begon met voltijds vertalen ging al snel over in deeltijds vertalen en deeltijds teksten schrijven voor bedrijven. Ze bouwde de afdeling copywriting uit tot een voltijdse job, terwijl ze haar eigen platform voor ondernemers oprichtte: www.overondernemers.be. Daarmee zet ze in op authentieke ondernemersverhalen en netwerkevenementen.

Steeds meer kwam Phebe in contact met personal branding. Hier heeft ze nu een volwaardig aanbod voor uitgewerkt op haar website. Ze stelt haar kennis ook ter beschikking via WISL. Hoewel Phebe nog deeltijds als copywriter bij het communicatiebureau werkt, zijn haar ambities en haar drive groot. Het is haar doel om haar eigen activiteiten uit te bouwen tot een volwaardige onderneming, met de focus op personal branding voor ondernemers.

Expertises:

  • Overondernemers
  • Personal Branding
  • Netwerkevenementen

Maak kennis met WISL waar ondernemers elkaar begrijpen en groeien.

Ik wil groeien als ondernemer