Paardencoaching

Speciaal voor bedrijven: Building the Team! Laat je aarden met onze paarden.

Paardencoaching geeft je op een bijzondere manier inzichten

Paarden voelen je emoties en je gedrag feilloos aan en reageren hierop door dit te spiegelen. Zo wordt een paard drukker wanneer jij hoog in energie bent of juist heel rustig wanneer jij laag in energie bent.

Wisl-expert Siegfried is Paardencoach

Mogelijkheden:

1. ALGEMEEN WELZIJN
We gaan op zoek naar de passie in je leven, die je doorheen de jaren misschien wat bent verloren. Via verschillende opdrachten naast het paard kun je het contact met jezelf terug herstellen. Hierdoor krijg je een beter zicht op wat je zelf wel/niet wilt, wat je sterktes/belemmeringen zijn, en wat je doelstellingen worden voor de toekomst.

2. BUILDING THE TEAM
Tijdens deze sessie gaan we samen bepalen wat de sterktes van uw team zijn. Hoe je deze optimaal kunt inzetten om de doelstellingen van het volledige team te behalen of te overschrijden. Ook ontdekken we als voor het team de visie, missie en doelen helder zijn. Op basis van praktische en uitdagende oefeningen leert u niet alleen de theorie kennen, maar past u deze meteen toe door praktische oefeningen naast het paard.


3. WELZIJN OP DE WERKVLOER
We gaan op zoek naar de passie in je loopbaan, die je doorheen de jaren misschien wat bent verloren. Via verschillende opdrachten naast het paard kun je het contact met jezelf terug herstellen. Hierdoor krijg je een beter zicht op wat je zelf wel/niet wilt, wat je sterktes/belemmeringen zijn, en wat je doelstellingen worden voor de toekomst.

4. LEIDERSCHAPSONTWIKKELING
Via gerichte leiderschapsoefeningen gaan we leren hoe je jouw team kan motiveren om vooropgestelde doelen succesvol te behalen. In deze sessie leer je ook jouw ervaring van de oefeningen naast het paard toe te passen in de organisatie.

Meer informatie over de verschillende mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op