Opleiding: Persoonlijke Kracht methodiek

Persoonlijke Kracht : een waardevolle coachmethodiek die je leven kleur geeft!

Leer jezelf kennen tot in het diepste van je kern en start met jezelf ten volle naar waarde te schatten. De Persoonlijke Kracht methodiek is gebaseerd op de kleurenpsychologie en verbindt je ratio met je gevoel alsook je innerlijk met je uiterlijk. Kleuren helpen je om je helemaal bewust te zijn van wie je bent en wat je wilt. Neem jouw krachtkleuren mee op pad en durf je sterkste versie leven.

Doel van de opleiding : kennis maken met een nieuwe coachmethodiek door zelf volledig te ervaren wat dit kan betekenen in jouw persoonlijke groei.

Voor wie is de Opleiding: Persoonlijke Kracht methodiek?

 • Ben je coach, loopbaanbegeleider of ondernemer?
 • Ben je op zoek naar een extra coachmethodiek om in te zetten?
 • Ben je geregeld twijfelend en zoekend naar hoe je beter kan doen wat je doet?
 • Ben je heel leergierig en hou je van nieuwe inzichten verwerven om jezelf te verrijken
 • Ben je dagelijks bezig met persoonlijke groei, zowel voor jezelf als voor anderen?
 • Wil je graag groeien als mens, zowel op privé als op professioneel vlak?
 • Wil je graag leren tevreden zijn met de waarde die jij te bieden hebt

Wat brengt deze dag voor jou als persoon?

Jezelf beter leren kennen met de hulp van de kleurenpsychologie geeft je een boost aan eigenwaarde. Je zal je meer zelfzeker voelen en vlotter je twijfels aan de kant zetten. Je maakt kennis met een tool die je beter in de flow houdt en waardoor je vlotter onderscheid kan maken tussen de do’s en de don’ts, tussen wat echt bij jou past en wat niet. Zo kom je sneller in actie en ga je gerichter voor je doelen. Je leert je grenzen aanvoelen, waardoor je ze beter kan bepalen en bewaken. Je ziet en begrijpt jezelf beter en je wordt je bewust waarom je voordien soms niet de stappen zette die je zo graag wilde zetten. Je rationele denken wordt in verbinding gebracht met je voelen. Zo leer je hoe het is om gewoon te mogen zijn wie je bent en vandaaruit te functioneren. Zo kan je energiek en gemotiveerd blijven om je dromen te gaan leven.

Wat brengt deze methodiek voor jou als coach, loopbaanbegeleider of ondernemer?

Je verhaal in de wereld zetten als ondernemer is vaak een hele klus. Zelf weet je maar al te goed wat je doet en toch, wanneer je dat begint te verkondigen, gebeurt het zomaar dat anderen je niet helemaal schijnen te begrijpen. Met deze workshop wordt de basis gelegd om weer vanuit je gevoel te ondernemen en met jouw krachtkleuren naar buiten te komen. Zo kan je de wereld laten zien wie je bent en wat je te bieden hebt.

Onze hersenen interpreteren kleuren. Daarom zorgen kleuren ook voor een non-verbale communicatie en kunnen ze je helpen om beter begrepen te worden en om gezien te worden voor wie je echt bent, ook als ondernemer, coach of loopbaanbegeleider.

Daarnaast leer je als coach of loopbaanbegeleider ook gelijk een nieuwe tool kennen om in te zetten tijdens je coaching.

Misschien ervaar jij dat het vaak moeilijk is voor klanten om hun gevoelens te verwoorden. Of om echt goed te weten wat ze nu verder willen in hun loopbaan?

Met deze methodiek help je je klanten om de juiste woorden te vinden. Kleur is gevoel en emotie zei Goethe reeds in de 19e eeuw. Door vragen te laten beantwoorden met een kleur brengen we met deze methodiek mensen dichter bij hun gevoel. En de betekenis van de kleuren helpt ons dan om te verwoorden hoe we ons echt voelen.

Tot slot leert deze kleurenmethodiek ons om mild te zijn voor onszelf en onze uitdagingen aan te gaan. De confrontatie met onszelf is leuker dankzij de kleuren!

Ga jij de uitdaging aan?

Praktisch:

Inschrijven ten laatste 2 weken voor de opleiding

Data :

 • Vrijdag 13/09/2024
 • Vrijdag 15/11/2024

van 9u tot 17u

Plaats : Office Center Mechelen, Antwerpsesteenweg 261

met inbegrip van:

 • water, koffie en versnaperingen,
 • alle didactische materiaal

Investering : €297,00 – lanceringskorting van €100,00 = Nu voor €197,00 !

Schrijf je in voor deze opleiding

Ja, Ik schrijf me in