Opleiding Personal Branding

Jij bent je bedrijf. Mensen kiezen specifiek voor jouw bedrijf, omdat ze met jóú willen samenwerken. Althans, zo zou het moeten zijn en daar kan jij zelf voor zorgen. Dankzij personal branding laat je jouw doelgroep weten waar jij voor staat, breng je jouw unieke meerwaarde naar buiten en kan je jezelf online offline in de markt zetten. Jouw ideale klanten en projecten aantrekken? Wees gewoon jezelf.


Deze opleiding wordt gegeven door Phebe D'hondt.

Voor wie?

Voor iedereen die wil ontdekken hoe hij, door zijn eigen sterktes te benadrukken, zijn ideale klanten en projecten kan aantrekken. Voor iedereen die zin wil geven aan zijn professionele carrière: freelancers, eenmanszaken, ondernemers en ondernemende werknemers.

De inhoud van deze opleiding

Je leert wat personal branding precies is aan de hand van duidelijke voorbeelden en verhalen. Met enkele kritische vragen ga je zelf aan de slag. Het doel is jouw persoonlijke pitch op een halve dag te optimaliseren en alvast je eerste stappen te zetten in online personal branding.

"Ik onderneem nu zelf anderhalf jaar en was er van in het prille begin al van overtuigd dat mensen graag zaken doen met mensen, veel liever dan met bedrijven. Toen ik zelf met verschillende zaken bezig was, merkte ik dat mijn eigen verhaal niet meer helder was. Dus verdiepte ik me maandenlang in mijn eigen personal brand. Ondertussen weet ik héél goed waarvoor ik wil staan en waar ik naartoe ga. In mijn communicatie verwerk ik zowel mijn kennis en mijn visie als mijn waarden en mijn persoonlijkheid. En dat werkt. Ik verdubbelde mijn online connecties met relevante contacten en haal mijn meeste opdrachten via LinkedIn binnen. Ik ben ervan overtuigd dat ik dit iedereen kan aanleren. Het begint bij jezelf te kennen en een kader voor jezelf te creëren waar je 200% in gelooft."

Praktisch

Offline of online

€ 350 (ex BTW ) voor deze opleiding:

Deze opleiding komt voor subsidie met KMO-portefeuille in aanmerking

Laat ons weten als je interesse hebt voor deze opleiding:

Ja, Ik heb interesse en wens meer informatie