Infosessie : “Dé job van je leven!? Neen bedankt! Ik kies voor een veelzijdige loopbaan…”

Als kind krijgen we al de vraag “Wat wil je later worden?” Lijkt het voor ook alsof ze jou telkens vragen : “Je mag in je leven maar één ding worden, dus wat wordt het?” Goed nieuws! Je hoeft niet te ‘kiezen en verliezen’ als het gaat om het zoeken naar een job die bij je past. Een veelzijdige loopbaan met variatie kan natuurlijk ook! Wil je de mogelijkheden van een veelzijdige loopbaan voor jezelf onderzoeken? Dan is deze infosessie zeker iets voor jou.

Ontwerp een veelzijdige loopbaan waarin je meerdere passies, interesses en talenten terugvindt.

Verander je regelmatig van job? Weet je nog steeds niet wat je later worden wil? Heb je nood aan afwisseling in je loopbaan? Heb je een brede interesse in van-alles-en-nog-wat? Heb je honderd-en-één ideeën die je wil uitwerken? Ga je op zoek naar een andere job wanneer je voelt dat er routine insluipt? Wil je steeds nieuwe ervaringen en kennis opdoen?

Helemaal NORMAAL! Je bent waarschijnlijk multipotential / creatieve generalist / scanner!

In het leven kan je veel talenten, passies en interesses inzetten en kan je steeds weer op zoek gaan naar de jobs van je leven op dat moment. Je weet wél wat je wil, maar je wil veel, nieuw, anders,… Je hoeft je niet te beperken tot een job of carrière. Je hoeft geen specialist te zijn/worden. Je kan kiezen voor een veelzijdige loopbaan die bestaat uit verschillende jobs die je tegelijk of achtereenvolgens combineert

Helemaal normaal, maar daarom niet gemakkelijk.

SJIC Coaching kan je begeleiden in het zoeken naar een of meerdere (waarschijnlijk tijdelijke) focus(sen) in je leven, job, loopbaan of eigen zaak. Vanuit je vele talenten en brede interesse kunnen we verschillende mogelijke loopbanen ontwerpen met oog op voldoende variatie. We kunnen acties plannen zodat je verschillende prototypes kan onderzoeken. Deze infosessie kan hierbij een eerste stap zijn!

Leer meer over de loopbaan die nu bij je past tot het weer eens tijd is om jezelf onder de loep te nemen en je carrière een nieuwe wending te geven.

Wat komt allemaal aan bod?

Tijdens deze infosessie maak je kennis met verschillende titels: creatieve generalist, multipotential, renaissance soul, scanner,… en ontdek je of deze bij jou passen.

We gaan op zoek naar het waarom in je loopbaan tot nu toe. We proberen zicht te krijgen op wat jou (tijdelijk) drijft en wat maakte dat je stopte met deze jobs. Van daaruit kijken we naar wat belangrijk is om mee te nemen bij het ontwerpen van een nieuwe veelzijdige loopbaan. Nadien kunnen we hiermee tijdens de loopbaancoaching verder individueel aan de slag.

Wie is de opleider?

De opleider Leen Van de Wouwer combineert in haar eigen zaak SJIC haar passie als juweelontwerper met deze als Coach - Trainer – Procesbegeleider – enz. Ze noemt zichzelf ontwerper van juwelen, job(s), loopbaan, teams en ondernemingen Ze is ook freelance loopbaancoach bij WISL.

SJIC, een blijk van waardering… Voor een juweel van een loopbaan, team, onderneming & toekomst. Meer info : www.sjic.be

Praktisch

  • 27/04/2021

Telkens van 19u tot 20u30

Deze infosessie zal online doorgaan. Je krijgt de link als je ingeschreven bent.

Gratis

Inschrijven voor deze infosessie?

Ja, Ik schrijf me in