CAT - Tool

Communication assessment tool: Communiceer op een constructieve manier met je medewerkers.

Investeren in groepsdynamiek op de werkvloer - CAT

Vrijwel niemand beschikt over voldoende talent en kennis om alles in zijn eentje te doen.

Met een team bereik je meer. Maar let op, een slechte samenwerking is erger dan geen samenwerking.

"Teamwork belangrijker dan talent" - Michael Jordan

De legendarische basketbalspeler Michael Jordan riep het al, teamwork is belangrijker dan individueel toptalent. Dat werd ook bewezen door o.a de Nederlandse wetenschapper Roderick Swaab. Hij keek naar verschillende sporten om de juiste componenten voor het beste team te vinden.

Swaab stelde percentueel vast wie de topspelers waren en keek naar het percentage topspelers per team. De teamprestaties werden gemeten over een periode van 10 jaar. Wat bleek? Basketbalteams en voetbalteams met meer topspelers, presteerden slechter dan teams met minder topspelers.

Te veel talent is dus meestal niet goed voor een team. Dit kan ook voor jouw bedrijf gelden. Zoek dus naar personen die goed kunnen samenwerken en leg niet de nadruk op individuele prestaties.

We werken aan ziekteverzuim, retentie en absenteïsme door de werknemers met elkaar te leren communiceren.

Werken aan structuur en de bedrijfscultuur is voor iedere organisatie anders. Afhankelijk van de specifieke situatie en noden binnen jouw bedrijf of organisatie voorziet WISL een aanpak op maat.

WISL helpt jou om een effectieve en efficiënte organisatie uit te werken die leidt tot optimale resultaten en medewerkersbetrokkenheid, dit volgens de filosofie van Ubuntu.

Werkgever en werknemers trots maken op de organisatie waar ze deel van uitmaken?

Neem contact met ons op