Totaaltraject voor de ondernemer

Ons engagement: "Wij helpen je slagen in je missie"

We hebben een uitgebreid traject samengesteld voor ondernemers die willen slagen in hun missie. Het traject bestaat uit verschillende diverse modules die je kan volgen. Iedere module behandelt een belangrijk aspect in het succesvol ondernemen. Tijdens het traject staat je zaak/bedrijf of diensten die je wilt opstarten, aanbieden en/of uitbouwen centraal. Op deze manier verkrijg je inzichten in alle facetten van het ondernemen.

Na het volgen van dit traject?

Na het volgen van het ondernemerstraject beschik je over een ondernemersplan en financieel plan die je kan hanteren als beheersinstrument. Je kan het traject als de ruggengraat voor de ondernemer zien. Je krijgt tools om mee te werken. Via verschillende opleidingen delen ondernemers hun kennis en ervaring over hoe je klanten werft en converteert. Hoe je jouw boodschap verspreidt zowel online als offline en inzichten in je boekhouding en de privacywetgeving om data-gegevens op te slaan. Om alles in praktijk om te zetten kan je het "Getting things done-handboek" raadplegen.

Je kan niet alles alleen, maar als zaakvoerder - ondernemer moet je wel weten wat er zich allemaal afspeelt in je onderneming. Weet wat je sterktes en zwaktes zijn. Met WISL's kan je op het juiste moment vervolgens de noodzakelijke 1 op 1 begeleiding inzetten of door een expert laten uitvoeren. Je beschikt na het traject over 16 uur gratis persoonlijke begeleiding. (Is je boekhouding op punt zetten niet jouw ding, kan je dit laten uitbesteden, maar weet je wat er zich afspeelt.

Het volledige traject voor de ondernemer:

✔ Je krijgt een jaar lidmaatschap

✔ Je krijgt een vaste mentor / klankbord

✔ Je mag gebruik maken van onze burelen

In een totaaltraject voor de ondernemer voorzien we alles wat essentieel is:

We leren je het aan, jouw succes is ons succes. we willen ondernemers alles aanbieden wat noodzakelijk is.

1. Ondernemersplan / Businessplan: opmaken of optimaliseren, aanpassen. Met maandelijkse opvolging in een werkgroep ondernemen

550,00 €
2. Financieel plan: opmaken en gebruiken als werkinstrument. 550,00 €

3. Businessplan: omzetten in de praktijk

550,00 €
4. Getting things done: Opleiding 550,00 €
5. Marketing en Digitale strategie 550,00 €
6. Website - en Social media: Opmaak en correct toepassen 2.000,00 €
7. Personal Branding 350,00 €
8. GDPR 350,00 €

9. Boekhouding: 4 uur 1 op 1

550,00 €

Toegang tijdens traject tot:

Meer informatie over een ondernemerstraject?

Gratis Intake gesprek aanvragen