Siegfried De Meulenaere

Bij Siegfried kan je terecht voor al je vragen rond je persoonlijke ontwikkeling, vragen rond de dynamiek van je team en het optimaal inzetten van je menselijk kapitaal.

Binnen Wisl:

  • Loopbaancoach
  • Mentor voor ondernemers
  • Lid werkgroep ondernemen

Buiten Wisl:

  • Zaakvoerder De Kantelhoeve
  • Coachen met paarden


Als 41-jarige vader, echtgenoot en ondernemer…. Ben ik met verschillende zaken geconfronteerd geweest die mij gevormd hebben tot wie ik vandaag ben. Op deze reis zijn er ook verschillende mensen geweest die als wegwijzers, mij inzichten en ‘Aha-momenten’ gedeeld hebben.

Ook merkte ik dat er nog zoveel mensen zijn die hier nood aan hebben en niet altijd de weg vinden naar begeleiding, deels omdat hier nog een taboe op ligt, of gewoon omdat ze niet weten dat dit bestaat. Hierdoor benutten ze niet hun volle potentieel, dit op vlak van privé als zeker ook op professioneel vlak.

In het licht van deze gewaarwording is De Kantelhoeve ontstaan. Het kantelmoment komt op het moment dat je inziet welke houding je aanneemt ten opzichte van een gebeurtenis.

Met dat inzicht kan je bewuster de keuze maken die jou energie geeft ipv dat het jou energie kost.

Wat kan ik voor jou betekenen?

De ervaring leert dat gelukkige mensen met grote vreugde naar hun job komen en deze nauwgezet uitvoeren.

We leven momenteel ook in een tijdsgeest die mensgerichter is en ondersteuning biedt op allerlei vlakken.

Op het niveau van individuele coaching krijgen je medewerkers een inzicht in hoe zij zich op dat moment voelen en welke blokkades er zijn, en hoe ze hiermee om kunnen om te groeien als persoon.

OP TEAM niveau ondersteunen we om te ontdekken wat ieders sterkte is en op welke manier ze dit het best inzetten. Met als resultaat, een TEAM die beter op elkaar is afgesteld en met minder moeite de doelstellingen haalt en dat zelfs gaan overschrijden.

En bijeffect is dat wanneer mensen zich ‘goed in hun vel’ voelen het ziekteverzuim gevoelig daalt.

Vanuit mijn ervaring faciliteer ik graag om via de paarden de verbinden met jezelf te herstellen en de nieuwe uitdagen met plezier op te nemen

Expertises:

  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Algemeen welzijn
  • Team coaching
  • Leiderschapsontwikkeling

Niet leden:

17 Wisl's/uur

Leden:

12 Wisl's/uur

Laten we samen een pot koffiedrinken

En kijken hoe we richting kunnen geven aan je project

Maak kennis met WISL waar ondernemers elkaar begrijpen en versterken

Ik wil groeien als ondernemer