Personeelsbeleid -from hiring to firing

Personeelsbeleid -from hiring to firing

Flexibele en efficiënte verloning

Flexibel en efficiënt verlonen van je werknemers. Wat zijn de mogelijkheden?

Compensations & benefits - Cafetariaplan

Flexibel en efficiënt verlonen van je werknemers. Wat zijn de mogelijkheden? Welke compensations en benefits zijn er allemaal?

Flexibele verloning, ook wel het cafetariaplan genoemd, wint aan belang bij werknemers én werkgevers.

Wil je dat cafetariaplan succesvol in de praktijk zetten?

Dan moet je de ins en outs kennen en de richtlijnen respecteren. WISL-Expert Sven helpt zaakvoerders en ondernemingen als trusted business adviser, bij het efficiënt verlonen van hun personeel op een correcte manier.

Met een cafetariaplan kiezen werknemers loonelementen uit een vooraf door jou bepaald kader. In je cafetariaplan neem je die voordelen en loonelementen op die passen bij je bedrijfsvisie en werknemers: van mobiliteit en vakantie tot pensioensparen en fiscaal interessante bonussen.

Voordelen flexibel loonbeleid:

Steeds meer werknemers willen inspraak in de samenstelling van hun loonpakket zodat het beter aansluit bij hun individuele behoeften. Ook voor jou als werkgever zijn er legio voordelen. Je vindt en behoudt gemakkelijker talent, vergroot de tevredenheid en engagement van je personeel, versterkt je imago en speelt in op marktveranderingen. En dat alles zonder je loonkosten op te krikken.

"Verloning die werknemers motiveert"