Infosessie over Ouders en ondernemen 22/09/2020

Infosessie over Ouders en ondernemen 22/09/2020

Wil je meer balans tussen werk en gezin, heb je nood aan een opgeruimd huis, en meer timemanagement opdat je meer rust in je hoofd mag ervaren? Schrijf je dan in voor deze gratis infosessie

Infosessie over Ouders en ondernemen 22/09/2020Infosessie over Ouders en ondernemen 22/09/2020Infosessie over Ouders en ondernemen 22/09/2020Infosessie over Ouders en ondernemen 22/09/2020

Infosessie: Ouders en ondernemers 22/09/2020

Wislaars Sofie en Gwendy zijn beide loopbaancoaches bij WISL en zelfstandig life & personal coaches.

Als ondernemer wil je slagen in je project. Je gaat uitdagingen aan, en je werkt innoverend. Dit bereik je door flexibel te werken en je optimaal in te zetten.
Wanneer je dan ook nog ouder en/of partner bent, vergt dit vaak veel tijd en energie van je. Je zet je optimaal in voor je onderneming maar ondertussen weegt het verantwoordelijkheidsgevoel tegenover je kinderen en partner door, en wil je je ook daarvoor zo goed mogelijk engageren.

Je onderneming draaiende houden, het huishouden organiseren, het opvoeden van de kinderen,…, je lijkt voortdurend te balanceren tussen werk en gezin. Voor zelfzorg, sociale contacten, hobby’s en ontspanning lijkt helemaal geen tijd en energie over te schieten.

De nood aan fysieke- en mentale rust wordt steeds groter. Bij velen leidt dit op langere termijn tot chronische stress, oververmoeidheid, depressie en burn-out.
Je voelt je schuldig en gefaald.

‘Dit moet toch anders kunnen’ denk je dan. Maar je weet niet hoe dit aan te pakken.

Wislaar Sofie Van Meulder en zaakvoerder van Pauze-coaching wil de ouder van vandaag terug in zijn of haar kracht laten staan.

Via deze infosessie toont Sofie ons hoe dit kan.

“Als mama-coach is het mijn passie om mama’s en papa’s te begeleiden naar een beter leven en een hogere levenskwaliteit.”

Door stap voor stap kleine dingen aan te pakken, zelfzorg toe te passen, ervaren deze ouders meer geluk en zelfrespect, en voelen zich weer beter in hun vel.

Hoe?

- We zoeken uit waar jouw noden liggen, rekening houdend met jou normen en waarden. We staan stil bij je gezondheid, zelfbeeld, mindset en successen.
- We gaan op zoek naar waar je energie van krijgt en gaan op zoek naar jouw doelen en me-time.

Voor wie?

Voor mama’s en papa’s, alleenstaand, gezin, samengesteld gezin, … die graag ondernemen en meer balans willen in hun leven.

Wislaar Gwendy Servaas en zaakvoerder coaching Gwendy Servaas richt zich naar ouders die op zoek zijn naar structuur en time-management binnen het huishouden en het gezin.

Via deze infosessie legt Gwendy de stappen uit hoe dit mogelijk wordt.

Het lukt je niet meer om het huis aan kant te krijgen, laat staan om schoon te maken. Taken in- en om het huis stapelen zich op. Ook in je onderneming heb je vaak achterstal in tal van taken en opdrachten die dringend dienen aangepakt te worden.

Meer en meer kom je in chaos terecht. Dit stoort, blokkeert, irriteert en levert onrust en stress op.

Een opgeruimd huis, een realistische tijdsplanning, ruimte voor rust en ontspanning zorgen mee voor een thuisgevoel en bieden de mogelijkheid om onze levenslust te laten groeien. Het intens genieten van kleine dingen in het huiselijke leven, delen van gelukkige en ontspannen momenten biedt woongeluk.

- Wat is de oorzaak van o.a. het gebrek aan structuur en orde in het huishouden? Waardoor lukte het niet tot op heden?
- Wat is de drijfveer om ordelijk en opgeruimd te willen wonen?
- Wat loopt er wel goed en wat wil je behouden?
- Welke doelen wil je behalen en hoe bereik je ze?
- Hoe kan je aan de hand van een realistische planning en timemanagement meer ruimte scheppen voor de veelheid van taken in je drukke agenda en toch nog tijd vinden voor quality-time met je huisgenoten en jezelf? Samen met de ouder(s) wordt er een stappenplan opgemaakt.


Wil je meer balans tussen werk en gezin, heb je nood aan een opgeruimd huis, en meer timemanagement opdat je meer rust in je hoofd mag ervaren?

Schrijf je dan in voor deze gratis infosessie

Data:

• Dinsdag 22/09/2020

Deze infosessie gaat door in het

Officenter Aalst, ninovesteenweg 198

Praktisch

Gratis infosessie.

Start: 19u - 21u

Met inbegrip van:

  • Water, koffie

Je bent welkom vanaf 18u30.

Inschrijven voor deze infosessie?

Ja, Ik schrijf me in voor de infosessie