Infosessie: Meer bezoekers naar je website

De vraag op iedereens lippen: Hoe krijg ik meer bezoekers naar mijn website? Hoe scoor ik hoger in Google? Tijdens deze gratis infosessie geeft Wisl-Expert Tom Boucquet, gespecialiseerd in Neuromarketing en online communicatie je concrete tips en tricks die je onmiddellijk kan toepassen op jouw website om beter te scoren in Google en meer bezoekers naar je website te krijgen.

Infosessie: Meer bezoekers naar je website Infosessie: Meer bezoekers naar je websiteInfosessie: Meer bezoekers naar je website

Hoe zorg ik ervoor dat mijn website hoog scoort in Google?

De vraag die ondernemers en zelfstandigen zich stellen. Eindelijk je website hebben is de eerste stap, maar hoe krijg je vervolgens bezoekers naar je website? Hoe begin je hieraan?

Tijdens deze infosessie geven we technieken en stappen mee om beter te scoren en bezoekers naar je website te krijgen. Wil je meer klanten bereiken? Zorg dat je je plaatsje gereserveerd hebt om hierbij te zijn.

Schrijven voor het web

Gastspreker Tom Boucquet geeft de opleiding "Bouw je eigen website" binnen WISL en helpt verschillende bedrijven met het bouwen, beheren en optimaliseren van hun website. Vanuit eigen ervaring en door het gebruik van big data zal hij jullie met voorbeelden aantonen hoe je meer bezoekers naar je website kan krijgen. Schrijven voor het web (internet) is een andere manier van schrijven dan voor een magazine of een boek. Met concrete tips en tricks die je onmiddellijk op jouw website kan toepassen, kan ook jij ervoor zorgen dat je meer bezoekers op je website hebt.

Vandaag inzetten op SEO - Zoekmachineoptimalisatie

Vandaag inzetten op SEO en websiteoptimalisatie betekent niet dat je morgen instant je bezoekersaantal verdubbelt. Je website en webteksten optimaliseren voor Google is een duurzaam proces waar je op lange termijn de vruchten van plukt.

Het Google Algoritme

Op basis van ongeveer 200 factoren bepaalt Google de volgorde waarin de zoekresultaten worden vertoond. De sleutel achter het Google algoritme is natuurlijk één van de best bewaarde geheimen van het internet. Veel aspecten zijn niet controleerbaar en niet elke factor weegt even zwaar door. Er zijn een paar elementen die je kan beïnvloeden om zo een hogere plaats in Google te bemachtigen. Logische zaken en een paar tricks die werken en die je onmiddellijk kan toepassen.

Eenvoudig en superefficiënt

Je hoeft geen specialist te zijn om bepaalde zaken die werken toe te passen. In deze infosessie zorgt Tom voor duidelijke en eenvoudige tips en tools waar je geen computernerd voor hoeft te zijn om ze in jouw online communicatie toe te passen.

Meten = weten

​Tegenwoordig kan je alles controleren met data. Via Google Analytics en andere tools zullen we tonen hoe je de resultaten van je acties kan evalueren en nazien of ze daadwerkelijk effect hebben. In onderstaand voorbeeld zie je dat een jaar na optimalisatie ze 33% meer bezoekers hebben in dezelfde periode en deze langer op de website blijven. Dit is een positieve trend en evolutie. Door regelmatig je acties en aanpassingen te meten en te evalueren weet je of je de goede richting uitgaat.

Je zal zien dat je meer verkeer ontvangt, als je een aantal van de tactieken op je site toepast.

Wil je graag weten hoe je meer bezoekers naar je website krijgt? Schrijf je dan in voor deze gratis infosessie.

Data:

• 09 december 2020 Tielt, Stationstraat 62

Beperkt aantal plaatsen

Kan je ook online meevolgen

Praktisch

Gratis infosessie.

Start: 18u30 - 21u

Met inbegrip van:

  • Water, koffie

Je bent welkom vanaf 18u.

Inschrijven voor deze infosessie?

Ja, Ik schrijf me in voor de infosessie