Infosessie: “Hoe kan ik een team coachen? ”

Deze infosessie is voor iedereen die met mensen werkt en meer resultaat wil behalen. Hoe hoger de kwaliteit van onderlinge samenwerking, hoe beter de teamresultaten!

Hoe hoger de kwaliteit van onderlinge samenwerking, hoe beter de teamresultaten!

Zeker in deze onzekere tijd is het belangrijk om mensen te gaan motiveren. Welzijn op het werk is echt wel de nieuwe noodzaak. Een teamcoach helpt teams om op een constructieve manier met elkaar in gesprek te komen. Vaak is de veiligheid in het team laag en zijn de gesprekken te spannend of te moeilijk om samen aan te gaan. Een teamcoach helpt mensen zich uit te spreken en naar elkaar te luisteren. Hij of zij zal het team bewust maken van negatieve interactiepatronen door ze te benoemen.

Wat is teamcoaching?

Een teamcoach helpt teams om op een constructieve manier met elkaar in gesprek te komen. Vaak is de veiligheid in het team laag en zijn de gesprekken te spannend of te moeilijk om samen aan te gaan. Een teamcoach helpt mensen zich uit te spreken en naar elkaar te luisteren. Hij of zij zal het team bewust maken van negatieve interactiepatronen door ze te benoemen.

Alleen door zaken bespreekbaar te maken kan je vooruit in een team.

Wanneer zet je een teamcoach in?

Een teamcoach zet je in als je team vast loopt in communicatie of samenwerking.

Als de conflicten in de weg gaan zitten van effectiviteit van het team of de gezondheid van teamleden, is het aan te raden om een teamcoach in te schakelen.

Je kunt ook zelf veel doen in jouw team, laat je ondersteunen door een teamcoach tot je zelf de kneepjes van het vak leert.

different times require a different approach

Jouw werknemers hebben ander verwachtingen, andere overtuigingen en andere drijfveren

Laat je inspireren en maak gebruik van dit infomoment om alle vragen aan experts te vragen.

Schrijf je in voor deze gratis infosessie

Data:

  • Woensdag 18 mei om 19u

(Online)

Gratis infosessie.

Als je ingeschreven bent, bezorgen we je de link om online mee te volgen

Inschrijven voor deze infosessie?

Ja, Ik schrijf me in voor de infosessie