Gratis Online sessie: Zelfstandig worden of net gestart? Stel je vragen!

Mario (zaakvoerder WISL) wil via deze sessie startende ondernemers of iedereen die eraan denkt om zelfstandig te worden te woord staan. Je krijgt tijdens deze Gratis online sessie de kans om jouw vragen i.v.m. het ondernemen en ondernemerschap te stellen aan een ondernemer puur sang.

Zelfstandig worden of net gestart? Stel je vragen! Zelfstandig worden of net gestart? Stel je vragen! Zelfstandig worden of net gestart? Stel je vragen!

Zelfstandig worden gaat gepaard met de nodige administratie. Sociale bijdragen, grondige kennis van belastingen en btw, verzekeringen aangaan…

Zelfstandig worden of net gestart? Stel tijdens deze Gratis Infosessie je vragen!

Mario wil via deze infosessie zijn ervaring en kennis als ondernemer met jou delen.

Ondernemer in hart en nieren en zaakvoerder van WISL Mario Verhulst geeft antwoord op jouw vragen

Mario Verhulst is jouw ideale partner in ondernemen. Hij wil zijn uitgebreide ondernemingskennis ten dienste stellen van jou en jouw onderneming.

Mario is gespecialiseerd in bedrijfsvoering, verkoop, technische kennis, industrie en operationele werking en heeft ervaring uit tal van bedrijven, zowel als zaakvoerder als hoger management.

Je bent ondernemer, zelfstandige of denkt eraan zelfstandig te worden?

Als je begint zijn er enorm veel zaken die op je afkomen. Waar moet je allemaal aan denken? Welke zaken breng je in orde? Hoe ga je te werk?

Hoe bepaal .... ? Waar moet ik ... ? #Durftevragen

Tijdens deze gratis online sessie biedt Mario jou de kans om jouw vragen te stellen aan een ondernemer met jaren ervaring. WISL helpt ondernemers, zelfstandigen en coaches slagen in hun missie. Je kan en mag ook slagen zonder tegenslagen.

Zelfstandig ondernemen kan je niet alleen. Het is belangrijk om je te laten omringen door de juiste mensen. Iedereen heeft vragen in het begin. Wie heeft meer kennis van ondernemen dan echte ondernemers? Bij WISL werken verschillende ondernemers samen om elkaar te inspireren, te versterken en van elkaar te leren.

Heb je interesse voor deze infosessie? Schrijf je dan in via de link. Je ontvangt de link om online mee te volgen dan in je mailbox.

Praktisch

  • Dinsdag 16/04/24 om 19u (Online)
  • Vrijdag 19/04/24 om 11u (Online)
  • Dinsdag 23/04/24 om 19u (Online)
  • Vrijdag 26/04/24 om 11u (Online)
  • Dinsdag 30/04/24 om 19u (Online)
  • Vrijdag 03/05/24 om 11u (Online)

Als je ingeschreven bent, bezorgen we je de link om de sessie online te kunnen volgen.

Interesse om deze infosessie bij te wonen?

Ja, Ik schrijf me in voor de infosessie