Gratis Online Infosessie: Hoe zet ik mezelf en mijn bedrijf op de markt?

Mario wil via deze infosessie zijn ervaring en kennis als ondernemer met jou delen. Hij bespreekt enkele belangrijke thema's over hoe je slaagt als ondernemer met concrete tips om toe te passen. 

Hoe word ik succesvol als ondernemer? Infosessie voor ondernemersInfosessie voor ondernemers: Hoe word ik succesvol als ondernemer?

Infosessie: Hoe zet ik mezelf en mijn bedrijf op de markt?

Mario wil via deze infosessie zijn ervaring en kennis als ondernemer met jou delen.

Ondernemer in hart en nieren en zaakvoerder van WISL Mario Verhulst komt hierover spreken

Mario Verhulst is jouw ideale partner in ondernemen. Hij wil zijn uitgebreide ondernemingskennis ten dienste stellen van jou en jouw onderneming.

Mario is gespecialiseerd in bedrijfsvoering, verkoop, technische kennis, industrie en operationele werking en heeft ervaring uit tal van bedrijven, zowel als zaakvoerder als hoger management.

Je bent ondernemer, zelfstandige en wil je diensten en/of producten op de markt brengen?

Hoe begin je hieraan? Je hebt nog geen of weinig klanten. Ben je net gestart of denk je eraan om van bijberoep naar hoofdberoep te gaan?

Dan is deze gratis online infosessie zeker en vast iets voor jou! WISL helpt ondernemers, zelfstandigen en coaches slagen in hun missie. Je kan slagen zonder tegenslagen.

Tijdens deze infosessie zal zaakvoerder Mario Verhulst toelichten hoe je jezelf en jouw onderneming op de markt zet. Waar hou je best allemaal rekening mee? Hoe ga je te werk?

Heb je interesse voor deze infosessie? Schrijf je dan in via de link. Je ontvangt de link om online mee te volgen dan in je mailbox.

Praktisch

  • Vrijdag 22/09/2023 om 9u30 (Online)

Gaat deze infosessie online door

Als je ingeschreven bent, bezorgen we je de link om de sessie online te kunnen volgen.

Interesse om deze infosessie bij te wonen?

Ja, Ik schrijf me in voor de infosessie