Gratis Online Infosessie: Hoe zet ik mezelf en mijn bedrijf op de markt?

Mario wil via deze infosessie zijn ervaring en kennis als ondernemer met jou delen. Hij bespreekt enkele belangrijke thema's over hoe je slaagt als ondernemer met concrete tips om toe te passen. 

Hoe word ik succesvol als ondernemer? Infosessie voor ondernemersInfosessie voor ondernemers: Hoe word ik succesvol als ondernemer?

Net zoals mensen hun eigen persoonlijkheid, stijl en waarden hebben, heeft een merk ook unieke kenmerken die het onderscheiden van anderen in de branche.

Deze aspecten van merkidentiteit maken diepere verbindingen met mensen mogelijk. Het merk herkenbaar en menselijk maken.

Er zit ook een strategisch aspect aan. Een sterke merkidentiteit ontstaat niet zomaar. Er zijn diepgaande klantanalyses, zorgvuldige planning en uitvoering nodig om vorm te geven aan de manier waarop klanten het merk zien en ermee omgaan.

Je bent ondernemer, zelfstandige en wil je diensten en/of producten op de markt brengen? Hoe begin je hieraan? Dan is deze gratis online infosessie zeker en vast iets voor jou!

Gratis Infosessie: Hoe zet ik mezelf en mijn bedrijf op de markt?

Mario - ondernemerscoach wil via deze infosessie zijn ervaring en kennis als ondernemer met jou delen.

Je bent ondernemer, zelfstandige en wil je diensten en/of producten op de markt brengen?

Hoe begin je hieraan? Je hebt nog geen of weinig klanten. Ben je net gestart of denk je eraan om van bijberoep naar hoofdberoep te gaan?

Dan is deze gratis online infosessie zeker en vast iets voor jou! WISL helpt ondernemers, zelfstandigen en coaches slagen in hun missie. Je kan slagen zonder tegenslagen.

Tijdens deze infosessie zal zaakvoerder Mario Verhulst toelichten hoe je jezelf en jouw onderneming op de markt zet. Waar hou je best allemaal rekening mee? Hoe ga je te werk?

Heb je interesse voor deze infosessie? Schrijf je dan in via de link. Je ontvangt de link om online mee te volgen dan in je mailbox.

Praktisch

  • Vrijdag 24/05/24 om 11u (Online)
  • Dinsdag 28/05/24 om 19u (Online)

Als je ingeschreven bent, bezorgen we je de link om de sessie online te kunnen volgen.

Interesse om deze infosessie bij te wonen?

Ja, Ik schrijf me in voor de infosessie