Els Slembrouck

Na 16 jaar ervaring in het domein van Welzijn en Milieu ben ik vandaag zaakvoerder van Coachessence BV.

Els Slembrouck – Zaakvoerder Coachessence bv
Wellbeing| Preventie | Milieu

Ik ondersteun kleine en middelgrote bedrijven in Vlaanderen die concreet vorm willen geven aan hun welzijns- en milieu beleid.

Over mij

In elke opdracht gaan we tot de essentie, de impact, de kern. We analyseren wat er is, verbeteren volgens een afgestemde prioriteitenlijst en de KPI’s ? Wel die verbinden we zodat jouw onderneming EINDELIJK weet waarop in te zetten. We zetten die actieplannen op die jouw bedrijfs - DNA 2.0 versterken. Die impact hebben voor jouw medewerkers én jouw klanten.

We zorgen er dus concreet voor dat werkbaar werk, positieve aanwezigheid, hoog engagement en laag ziekteverzuim geen fictieve beginselen blijven. We zorgen er ook voor dat de ecologische doelstellingen en realisaties alle belanghebbenden aanspreken, want ze passen bij jouw bedrijf ! We zullen iedereen perfect meenemen in het verhaal dat jouw onderneming wil schrijven.

Als ik ook jouw bedrijf, jouw medewerkers, jouw visie kan versterken. Laat me dat weten en we maken er werk van !

Ik zorg er dus samen met de onderneming concreet voor dat werkbaar werk, positieve aanwezigheid, hoog engagement en laag ziekteverzuim geen fictieve beginselen blijven.

Even belangrijk : dat de ecologische doelstellingen en realisaties alle belanghebbenden aanspreken, want ze passen bij het bedrijf !

We zullen iedereen perfect meenemen in het verhaal dat betrokken onderneming wil schrijven.

Waarom ? Triple P - People - Planet - Prosperity ..... Ik wil meewerken aan 'het beter maken'.

Maak kennis met WISL waar ondernemers elkaar begrijpen en groeien.

Ik wil groeien als ondernemer