Workshop: Loopbaanbegeleiding voor mensen die geen recht hebben op een loopbaancheque

Je wil loopbaanbegeleiding volgen, maar komt niet in aanmerking? Dan hebben we voor jou een uitstekend alternatief. WISL geeft groepssessies voor degene die geen recht hebben op loopbaancheques.

Loopbaanbegeleiding voor mensen die geen recht hebbenLoopbaanbegeleiding voor mensen die geen recht hebbenLoopbaanbegeleiding voor mensen die geen recht hebben

Getuigenis:

Loopbaanbegeleiding in groep? Wat moest ik mij daarbij voorstellen? Ga ik daar wel iets aan hebben ?

Na het volgen van de workshop kan ik alleen maar zeggen: DOEN! Niet alleen van de oefeningen die je doet, maar juist de interactie met elkaar is een meerwaarde; van de verhalen en ervaringen van de anderen heb ik superveel geleerd.

Ik kan het iedereen aanraden die welke vraag dan ook heeft over zijn/haar loopbaan!’

Anna V.

Geen recht op loopbaancheque?

Heb je geen recht op een loopbaancheque en bijgevolg individuele loopbaanbegeleiding, maar je had graag loopbaanbegeleiding gevolgd? Met de nieuwe regels omtrent het recht op loopbaancheques zijn er helaas steeds meer mensen die niet meer in aanmerking komen. Daarom heeft WISL voor deze groep DE LOOPBAANBEGELEIDING IN GROEP ontwikkeld.

Wat houdt dit in?

Deze workshop is verdeeld in 2 dagdelen met een maand tussen deel 1 & 2. Hierdoor ontstaat er ruimte om aan de slag te gaan met jouw verkregen inzichten.
We werken in kleine groepen zodat er aandacht is voor iedereen zijn noden en vragen tijdens de loopbaanbegeleiding. Door in groep aan de slag te gaan creëren we een mogelijkheid om elkaar te inspireren, ideeën en inzichten te delen in een veilig kader.

Wat komt er aan bod ?


Tijdens deel 1 ga je aan het werk rond jouw loopbaanvraag en welke actie je hiervoor kan ondernemen. In deel 2 gaan we kijken hoe ver je hierin staat en wat je nog nodig hebt om
jouw doel te bereiken. We proberen de invulling tijdens beide workshops aan te passen aan de behoeften en vragen van onze deelnemers.

Na het volgen van beide delen heb je inzicht over jouw loopbaanvraag en hoe je hier verder mee aan de slag kan gaan om zo de juiste richting in jouw loopbaan te vinden.


Waar?

We verwelkomen jou in een huiselijke sfeer in Tielt ( Stationstraat 62) provincie West-Vlaanderen.

Praktisch​


  • Zaterdagmorgen 19/03/2022
  • Donderdagmorgen 14/04/2022
  • Zaterdagmorgen 30/04/2022

Telkens van 9u-13u

Deze gaan door in WISL Tielt.


42€ incl. BTW voor een halve dag

(7 Wisl's)

Interesse voor deze workshop?

Ja, Ik schrijf me in