WISL helpt coaches en therapeuten slagen in hun missie

WISL helpt coaches en therapeuten slagen in hun missie

Wat zoek je zelf? Deze vraag helpen we oplossen. Wisl helpt om je te doen slagen in je missie. Dat is ons engagement. Of je nu net wil starten of je bent al enkele jaren zelfstandig bezig, binnen WISL is er voor iedere coach/ondernemer een oplossing.

Testimonial - Milena Rossato

Milena Rossato, Life & Gelukscoach maakte in 2020 de stap om zelfstandig coach/ondernemer te worden.

In 2015 ben ik begonnen met mijn missie vorm te geven. Eerst heb ik een coaching-opleiding gevolgd en kon ik coach worden. Ondertussen heb ik ook een opleiding gevolgd als loopbaancoach bij WISL-loopbaancenter. Zo kwam ik voor de eerste keer in contact met Mario en Anja.

Loopbaancoach binnen WISL

Als loopbaancoach binnen WISL, krijg je maandelijks feedback en ondersteuning. De persoonlijke aanpak vind ik echt schitterend. Ik krijg klanten door, we trainen samen om klanten te converteren. Ik krijg opleidingen in groep en individuele begeleiding. Ik leerde op die manier de werking van WISL beter kennen.

Zaakvoerder bij Be-Leave Life Coaching

Aangezien ik meer en meer overtuigd was van mijn keuze, wilde ik ook de stap zetten naar volledig zelfstandig life & gelukscoach. Coaching is mijn dada, maar ondernemen of ondernemer worden was voor mij iets totaal nieuws. Dankzij Mario heb ik de stap om mijn eigen zaak uit te bouwen durven zetten.

Je hebt iemand nodig die je kan vertrouwen en die je helpt. Met je financieel plan, je ondernemersplan en dit onder de loep nemen. Alleen zou ik dit niet gedurfd hebben. Mario helpt me nadenken over mijn onderneming en dat met een mindset als een ondernemer. :-) Geen enkele vraag is hem teveel en ik heb al enorm veel bijgeleerd in zo'n korte tijd.

Mijn eigen website

Binnen WISL heb ik ook de opleiding "Bouw je eigen website" gevolgd en nu heb ik ook een professionele website, die ik zelf kan onderhouden. Het resultaat mag gezien worden: www.milenarossato.be Ik kan bij Wisl-experts steeds met al mijn vragen over mijn website, onderneming en zelfstandigheid terecht.

Super om bij dit team van wislaars te horen! Ik kan het iedereen die coach is of coach wil worden aanraden!

Join the community: Inspire, Share & Learn

Op Wisl.world vind je alle coaches en hun disciplines terug. Neem gerust een kijkje

Veelgestelde vragen:

 1. Wat is coaching?
  In een coaching traject helpen we mensen die voor een uitdaging in hun leven staan weer op weg. Coaching is een manier om duurzaam een ander en effectief gedrag en gedachtengang te ontwikkelen. Dit levert resultaten op zowel op het werk als privé als in relaties. Je leert de uitdagingen op een andere manier te benaderen. Door de inzichten die je opdoet krijg je ook meer zelfvertrouwen en word je gelukkiger. Het is een manier om je doelen te bereiken. Een coaching traject is individueel en wordt op maat opgesteld.
 2. Wat doet een coach precies?
 3. Waarom coaching belangrijk is?
 4. Methoden/soorten van coaching?
 5. Het verschil tussen psychologie, therapeuten en coaching

  Een psycholoog heeft een universitair diploma psychologie en begeleidt mensen met grotere mentale gezondheidsproblemen zoals depressie, burn-out, trauma.

  Een therapeut hanteert een bepaalde methodiek om mentale problemen aan te pakken. Hun titel verwijst meestal naar de methodiek die ze gebruiken zoals bvb gedragstherapie.

  Een coach zal in samenwerking met zijn coachee een specifieke uitdaging oplossen. Een coach hecht enkel belang aan de huidige situatie en aan de manier waarop jij als coachee een oplossing kan vinden voor deze uitdaging. De coach helpt je met inzichten rond persoonlijke ontwikkeling, emoties en gedragsverandering. Een coach is jouw gps op weg naar jouw bestemming.

 6. Zelf Coach worden?
 7. Opleiding in coaching?
 8. Ik zoek een coach?

Herken je jezelf in één van deze:

 • - Je denkt eraan coach te worden?
 • - Je bent coach in bijberoep?
 • - Je wil coach in hoofdberoep worden?
 • - Je bent coach op zelfstandige basis?
 • - Je wil investeren in jezelf?
 • - Je wil meer omzet/meer klanten?
 • - Je wil je diensten aanbieden onder WISL?
 • - Je wil slagen in je missie?

WISL helpt coaches en therapeuten slagen in hun missie en dat is ons engagement.

- Je denkt eraan coach te worden?

- Je bent coach in bijberoep?

- Je wil coach in hoofdberoep worden?

- Je bent coach op zelfstandige basis?

- Je wil investeren in jezelf?

- Je wil meer omzet/meer klanten?

- Je wil je diensten aanbieden onder WISL?

- Je wil slagen in je missie?

WISL helpt coaches en therapeuten slagen in jouw missie en dat is ons engagement.

Herken je één van bovenstaande vragen? Contacteer ons voor een eerste kennismakingsgesprek. 

Stel ons je vragen en wij vinden een oplossing