Praktijkworkshop

Voor de coaches die hun coachingsvaardigheden willen versterken en up to date willen zijn met de nieuwste methodieken, organiseert Wisl praktijkmomenten in de vorm van een praktijkworkshop. Gedurende deze workshop gaan we actief aan de slag met de vragen en de behoeftes van de deelnemers.

Wat kan er aan bod komen:

  • Inoefenen van een bepaalde tool
  • Versterken van coachingsvaardigheden waar je je nog onzeker over voelt
  • Stappenplan en tools inoefenen bij een concrete hulpvraag
  • Hoe maak ik verbinding met mijn coachee?
  • Grenzen kennen en trekken als coach

Versterken van jouw coachingsskills

Op de praktijkdag draait alles om het versterken van jouw coachingsskills zodat jij zelfzeker bent als coach en je begeleidingen naar een hoger niveau kunt tillen. Bovendien is er ruimte om ervaringen en kennis met andere deelnemers uit te wisselen (onder het motto van WISL: We Inspire, Share & Learn 😉).

Heb je al ervaring met coaching? Super! Tijdens de praktijkdag versterk je je skills en maak je kennis met nieuwe methodieken.

Heb je nog geen ervaring als coach? Welkom! De praktijkdag is ideaal voor mensen die een opleiding tot coach hebben gevolgd, maar zich nog niet zeker voelen (of de kans nog niet gehad hebben) om te coachen.

Wie is welkom?

Zowel leden en coaches die hun opleiding bij Wisl gevolgd hebben als coaches die hun opleiding elders hebben gevolgd, zijn welkom.

Schrijf je in voor onze praktijkworkshop(s):

Praktijkworkshop - Thema:

120€/dag voor leden.

150€/dag voor niet leden.

Schrijf je in voor de praktijkworkshop

Ja, Ik schrijf me in