E-mail marketing automatisatie

E-mail marketing automatisatie

Automatische E-mail marketing met Active Campaign. Met een volledig magnetisch marketing systeem heb je een geautomatiseerde marketing machine die je een stroom van nieuwe klanten brengt.

Automatisering verwerkt waar niemand anders tijd voor heeft

WISL-Expert Kristoff Henry is gecertificeerd ActiveCampaign consultant en biedt jou de e-mailmarketing, marketingautomatisering en CRM-tools die je nodig hebt om geweldige klantervaringen te creëren.

Het is alsof je een extra medewerker krijgt zonder dat je een extra bureau nodig hebt.

Een Magnetische Website is in de eerste plaats functioneel en maakt gebruik van krachtige conversietechnieken zodat bezoekers op je website worden omgezet in contacten.

Een volledig on-line marketing systeem om nieuwe klanten te werven

Een Volledig Magnetisch Marketing Systeem gaat nog een stapje verder en is gebouwd op het fundament van een Magnetische Website.

Met een Volledig Magnetisch Marketing Systeem heb je een geautomatiseerde marketing machine die je een stroom van nieuwe klanten brengt.

De automatisatie zorgt ervoor dat je organisatie minder wordt belast en de variëteit van gebruikte technieken om bezoekers aan te trekken maakt je veel minder afhankelijk van Google.

Je marketing acties zijn meetbaar zodat je precies weet wat ze kosten en wat ze opbrengen.

E-mail marketing automatisatie geeft je alles wat je nodig hebt om:

  • Nieuwe contacten (leads) te werven via je website, sociale media, google advertenties, drukwerk enz.
  • Te volgen wat deze contacten doen op je website, welke pagina’s ze bezoeken en hoe vaak.
  • Van ieder contact een nauwkeurig profiel op te bouwen van zijn/haar interesses op basis van klikgedrag, bezochte webpagina’s en andere interacties met je communicatie.
  • Deze contacten dan via gerichte geautomatiseerde e-mail campagnes te begeleiden naar een eerste aankoop.
  • Alle campagnes die je doet via Magma Leads meetbaar te maken zodat je uiteindelijk exact weet hoeveel elke gespendeerde marketing euro je werkelijk oplevert.

Automatische E-mail marketing voor jouw bedrijf?

Neem contact met ons op