Business Coaching

Business Coaching

Onze business coaches zijn inspirerende motivators die mensen laten groeien, vanuit het potentieel dat ze in zich dragen. Ben je op zoek naar een business coach? Maak kennis met onze experten.

We helpen ondernemers slagen in hun missie. Ben je op zoek naar iemand met ervaring in het ondernemen? Iemand die met jou je plannen op papier zet en concreet maakt? WISL brengt ondernemers die zelfstandig coach zijn samen. Deze experts willen hun kennis en ervaring met jou delen.

Strategisch (creatief) meedenken, een actieplan opstellen, doelstellingen bepalen, business plannen opmaken, …

Dat doet onze ondernemerscoach (maak kennis met WISL-Expert Sabine Zaakvoerder KERN) maar ze kijkt in eerste instantie naar de persoon, de ondernemer, de mens die voor haar zit.

Breed expertiseveld:

Onze experten zijn ondernemers met een breed expertisegebied. Op vlak van sales, strategische marketing, groepsdynamiek en een portie gezond boerenverstand erbovenop.

We begeleiden teams en organisaties om inzichten te krijgen in hun talenten, unieke kernwaarden en hun innerlijk kompas.

Op deze manier kan je als ondernemer duurzamere keuzes maken die bijdragen tot een betere en mooiere werkomgeving

Meer informatie over Sabine:

Sabine is al jaren ondernemerscoach bij Unizo en zelfstandig businesscoach en Trainer. Met haar jarenlange ervaring kan zij jouw als ondernemer helpen met jouw specifieke vragen.

Op zoek naar een ondernemerscoach?

Neem contact met ons op