Testimonial video's - heb jij al dergelijke video's op je website?

Testimonial video's - heb jij al dergelijke video's op je website?

20/10/2020 - 10:35

Iedere ondernemer heeft een video nodig op zijn website! Een leuke om mee te beginnen zijn de testimonial video's. Dergelijk beeldmateriaal bevestigd jouw expertise en helpt mee bouwen aan de vertrouwensrelatie met potentiële klanten. Zo krijgt je publiek een idee van hoe andere mensen jouw diensten ervaren en kunnen ze beter afstemmen als je product of dienst iets voor hen is.

Laat je klanten hun verhaal doen

Laat je klanten hun verhaal doen en stel enkele vragen die duidelijkheid scheppen voor de mensen die nog nooit in contact gekomen zijn met jouw product of dienst.

Laat de klanten in de video enkele van de vragen beantwoorden die jij veel krijgt als ondernemer zodat de kijker voelt wat de beleving is die ze te wachten staat. Dit zal hen helpen in het nemen van beslissingen omtrent jouw aanbod.

Wat een testimonial video voor je bedrijf doet

Wat anderen zeggen, telt.

Of het nou bezoekers van jouw site zijn, of potentiële klanten die jouw stand of locatie bezoeken tijden een beurs of evenement, jouw potentials zijn je goud waard en je wilt ze overtuigen van het feit dat jóúw organisatie, product of dienst precies datgene is wat zij nodig hebben. Hoe pak je ze binnen no-time volledig in? Met de overtuigingskracht van derden. Want waarom zou je zelf gaan vertellen hoe goed jouw organisatie, product of dienst wel niet is, als jouw opdrachtgevers en klanten dat óók vinden?

Mond-tot-mond reclame is al eeuwenoud en is, tot op de dag van vandaag, een van de meest overtuigende marketingtools die er is. En de hedendaagse equivalent van mond-tot-mond reclame? Dat is een krachtige testimonial video.

Opleiding Organic video marketing

Gefilmde testimonials zijn krachtig.

Waarom? Omdat ze geloofwaardig zijn. Een afbeelding van een opdrachtgever met daarnaast een quote is plausibel, maar iemand die in beeld vertelt over de samenwerking, dat geloof je. Mits op de juiste manier gemaakt, natuurlijk. Want als je de verkeerde insteek pakt kun je de plank natuurlijk ook flink mis slaan.

Een mooi voorbeeld:

Wil je meer te weten komen omtrent hoe je dergelijke video's opzet of maakt?

Wisl-Expert Vince helpt kleine ondernemers met online zichtbaarheid te creëren op een organische manier door de kracht van video in te schakelen, zonder dat ze hiervoor de bank moeten openbreken en zonder dat ze hier veel van hun kostbare tijd moeten voor opofferen.

Neem gerust contact met hem op voor meer informatie via Wisl.World

Maak kennis met WISL waar ondernemers elkaar begrijpen en versterken

Bezoek Wisl World