Loopbaancoach Lotte vindt "recht op deconnectie" een goede wet: "Zeker in tijden van telewerk"

01/02/2022 - 13:21

Lotte is zelfstandig psycholoog en coach in Lichtervelde en Tielt. Ze werkt samen met WISL en geeft ook loopbaanbegeleiding bij WISL-loopbaancenter. Op 01 februari werd ze geïnterviewd door Radio 2.

Recht op deconnectie

Federale ambtenaren mogen vanaf 1 februari niet meer na de normale werkuren worden opgebeld door hun baas. Dat staat in een omzendbrief van minister van Ambtenarenzaken Petra De Sutter (Groen) over het recht op ‘deconnectie’.

Interview met Lotte over het recht op deconnectie

Radio 2 contacteerde Lotte i.v.m. deze nieuwe wet. Niet alleen ambtenaren hebben nood aan een evenwichtige balans tussen werk en vrije tijd...

Volgens loopbaancoach Lotte Verhulst uit Lichtervelde is er door het verplichte telewerk, nog méér kans op té veel met je werk bezig zijn.

Het volledige interview kan je hier beluisteren

Meer over Lotte

Ik heb een passie voor zelfontplooiing en streef ernaar om elke dag te groeien op persoonlijk en/of professioneel vlak. Dit doe ik via zelfreflectie, het volgen van bijscholingen, het lezen van boeken, nieuwe dingen uitproberen, sporten... Je kan mij ook volgen op sociale media (Facebook en Instagram). Via deze kanalen kan je mijn groeiproces van dichtbij volgen en deel ik tips en inspiratie zodat je zelf aan de slag kan gaan met zelfontplooiing en je persoonlijke groei in handen kan nemen.

Als psycholoog en coach begeleid ik jou in jouw zoektocht naar zelfontplooiing, naar verandering in je leven en het (terug)vinden van een goede energiebalans. Ik bied jou de steun die je nodig hebt om concrete stappen te ondernemen en zo jouw doel te bereiken. Daarvoor vind ik het belangrijk dat je je op je gemak voelt. In mijn praktijk probeer ik dan ook een huiselijke en vertrouwelijke sfeer te creëren. Ik bied je er de ruimte om volledig jezelf te zijn en luister naar je zonder oordeel.

Deel dit artikel met je vrienden en kennissen