Wisl: training, coaching, working, meeting

Wisl staat voor een organisatie met 4 pijlers die op elkaar inspelen, die elkaar ondersteunen.

 

Bij Wisl kan je terecht om te werken. Je klapt er je laptop open en je maakt gebruik van de aanwezige faciliteiten, zoals, secretariaat, internet, printers, ... Ook de innerlijke mens versterkende middelen zoals koffie, water, eten, ... zijn beschikbaar. Deze pijler noemen we coworking.

 

Onze trainers met ervaring kunnen je persoonlijkheid een flinke ondersteuning geven. Ze zorgen voor je persoonlijke groei.

 

En ook je business kunnen we een flinke boost geven, met training en met persoonlijke begeleiding. We helpen met de creatie van leads, ondersteunen je verkoopplannen. We zijn je sparring partner bij de opmaak van je business plan. En we doen nog zoveel meer in de pijler professionele groei.

 

Wisl biedt verschillende vergaderruimtes aan. We leveren er een pallet aan extra diensten bij.

 

De 4 pijlers ondersteunen elkaar voor mensen die willen cowerken, die willen beschikken over vergaderfaciliteiten en die tegelijkertijd hun persoonlijke zowel als hun professionele groei een boost willen (laten) geven.

de mensen achter WISL

Bij Mario borrelde reeds enige tijd het verlangen op een organisatie als Wisl op poten te zetten. In het begin waren de ideeën nog vaag maar gaandeweg - door zich te laten omringen met enthousiaste mensen, elk met een pak complementaire ervaring - wist hij met het team van Wisl een concrete en duidelijke organisatie te maken, een onderneming die het net wat anders aanpakt dan de rest van de markt.

 

Achter Wisl staat een zeskoppige kerngroep met mensen van het eerste uur. Zij staan voor de algemene organisatie van Wisl in. Op deze pagina zie je hun gezichten. Klik gerust op iemands neus en dan krijg je meer detail over die persoon.

 

Wisl stelt kantoorruimte voor coworkers en vergaderruimtes ter beschikking. Daarnaast worden er ook tal van cursussen gegeven. En wie zegt cursussen, zegt meteen ook trainers. Je vindt hun gezichten op de volgende pagina. Klik op iemands linker oog en je krijgt meer detail over die persoon.

 

Wisl kent ook leden. Hier vind je het overzicht van onze leden. Dat zijn mensen die op regelmatige basis in de cowork spaces van Wisl komen werken. Ze genieten er van rust, faciliteiten en, indien gewenst, persoonlijke begeleiding.