Welkom bij WISL-World

Welkom bij WISL-World

Leuk, dat je erbij bent! Je bent aangemeld bij wisl.world Je kunt nu inloggen, volgen en reageren op berichten in onze community!

Wisl-Volger

Nu je een volger bent van onze community of je een bepaalde persoon op onze community volgt of interesse hebt in bepaalde thema's krijg je van ons een kortingsgeschenk.

Waarom Wisl.World?

In de toekomst zullen er jobs verdwijnen. Nieuwe zullen bijkomen en bijna alle jobs zullen van inhoud veranderen. Technologie & digitalisering hebben een impact op de loopbaan van de toekomst. In een wereld in verandering willen we een nieuwe visie ontwikkelen op de lerende levensloopbaan.

Als kind leerde je nieuwe dingen om een stap verder te kunnen. Je verdiepte je in hobby's en interesses. Waarom zou je jezelf niet meer ontwikkelen als je aan het werk bent? In onze snel veranderende maatschappij is het tijd om actie te ondernemen en jezelf te blijven ontwikkelen.

Via WISL.World willen we een online platform aanbieden waar dit mogelijk is. Verschillende opleidingen, workshops en infosessies rond persoonlijke en professionele ontwikkeling worden op het platform aangeboden en aangekondigd. Je kan op het platform in contact komen met ondernemers, coaches en psychologen elk met verschillende expertises. Het is een vertrouwde omgeving waar je je vragen kan stellen aan andere leden van het platform.

Het platform en de community

Meer dan 70 coaches en 30 ondernemers delen hun kennis via artikelen, infographics, video’s en podcasts op de blog. WISL heeft een actieve en betrokken community.

Vraag hier je korting (3 WISL's t.w.v. 18€) aan:

Door onderstaand formulier in te vullen heb je recht op 3 WISL's. Met deze WISL's kan je kennismaken met onze unieke werking.

Wat kan je doen met deze WISL's?

  • Gratis deelnemen aan infosessies (zie de wegwijzer evenementen)
  • Deelnemen aan het vrouwencafé
  • Deelnemen aan de werkgroep Positieve Mindset
  • Deelnemen aan workshops (Korting bij inschrijven)
  • Korting op begeleiding met een coach

Ben je ondernemer of zelfstandig?

  • Gratis deelnemen aan ontbijt / brainstormsessies
  • Gratis deelnemen aan infosessies
  • Deelnemen aan onze verschillende ondernemerswerkgroepen
  • Beroep doen op een bepaalde expert en zijn expertises

Iedere bezoeker heten we welkom en krijgt van ons dit cadeau. Je kan ze onmiddellijk gebruiken of je geniet een korting bij je eerste aankoop.

We werken met een bonussysteem. Degene die jou uitnodigde krijgt van ons nog een surplus. Nodig gerust ook vrienden en kennissen uit en laat ze inloggen op ons platform.

Na het indienen van dit formulier verwijzen we je terug door naar WISL.WORLD waar je verder kan met het lezen van interessante content, vragen stellen en kan je bepaalde personen volgen en vind je een overzicht terug van onze evenementen.

Veel Plezier!