Volg een opleiding

Volg een opleiding

Opleidingen & Workshops voor ondernemers en kleine kmo's

Onze WISL-Experts voorzien opleidingen en workshops gegeven door en voor ondernemers.

Alle huidige en toekomstige opleidingen vind je in onder opleidingen & workshops:

Maak je ondernemersplan: Opleiding

Maak je ondernemersplan: Opleiding

Is je idee commercieel haalbaar? Is het organisatorisch haalbaar? Financieel? Waar wil je naartoe? Waar zie je jezelf binnen 5 jaar? Heb je voldoende marktonderzoek gedaan?

Lees meer
Getting Things Done

Getting Things Done: Online Opleiding

Getting Things Done training wordt gegeven door gecertificeerde lesgever Maarten De Block. Maarten is ondernemer en runt zelf verschillende bedrijven. Zelf heeft hij Getting Things Done ontdekt in 2015 en het heeft zijn leven fundamenteel veranderd. Na jaren de methode zelf toe te passen deelt hij nu zijn ervaring. Getting Things Done is een wetenschappelijk bewezen manier om productiever en met minder stress in het leven te staan. In deze training leer je hoe jij het kan toepassen.

Lees meer
Bouw je eigen website: Opleiding

Bouw je eigen website

In deze 4-daagse opleiding maken we samen met jou je website. We weten dat een website alleen niet voldoende is. Je moet ook bezoekers naar je website krijgen. Weten hoe je je pagina's opbouwt en je boodschap duidelijk overbrengt is belangrijk. Voor je toekomstige klanten en ook voor Google. In deze lessen helpen we je met de juiste tips en informatie om je eigen website te bouwen.

Lees meer
Maak je eigen Financieel plan: Opleiding

Maak je eigen Financieel plan: Opleiding

Welke factoren hebben een invloed op jouw inkomsten en uitgaven? Hoeveel middelen heb je nodig voor de opstart? Wat zijn je verwachte inkomsten en uitgaven? Welke vaste kosten zal je maandelijks moeten betalen? Hoeveel cash moet je steeds beschikbaar hebben? Hoeveel omzet per dag/week/maand verwacht je te draaien?

Lees meer
Wisl Coachopleiding

Wisl Coachopleiding

Wil jij Coachen? Schrijf je dan nu in voor de 6-daagse Wisl Coachopleiding Met deze opleiding richten we ons tot mensen die coach zijn en hier in willen groeien en mensen die coach willen worden.

Lees meer
E-mail marketing automatisatie

E-mail marketing automatisatie: Cursus

Automatische E-mail marketing met Active Campaign. Met een volledig magnetisch marketing systeem heb je een geautomatiseerde marketing machine die je een stroom van nieuwe klanten brengt.

Lees meer