Verhoog je omzet - Creëer je passief inkomen

Op de rest van deze website kun je lezen wat we allemaal doen, wat ons beweegt. We bieden coworking, opleidingen in groep en ook individuele training aan. En we beschikken over fantastische vergaderzalen. Het zijn onze bouwstenen.

 

Neem nu deze verschillende bouwstenen samen, giet er een flinke scheut commerciële spirit, wat zakelijke nuchterheid en een goed uitgedachte organisatie aan toe en je bekomt de WISL succesformule.

 

Het belangrijkste uitgangspunt is dat we willen dat iedereen die bijdraagt tot het succes deelgenoot van het profijt moet zijn.

 

CONCREET

 

Verkoop start bij leads, liefst warme leads. WISL kan mee helpen leads creëren door uitgekiende marketingacties voor jou te voeren en/of door jou te helpen ze zelf op te starten. In ons opleidingsaanbod zal je zien dat er flink wat trainingen rond verkoop en (verkoopondersteunende) marketing zitten.

Tegelijkertijd maak je deel uit van een groter geheel, met tal van leden die wat aan te bieden hebben. Zij kunnen in hun eigen netwerk hun voelsprieten opsteken en zo behoeften detecteren. Vervolgens reiken ze jou die warme lead aan. In de overeenkomst van samenwerking is voorzien dat je hen hiervoor een vergoeding betaalt. Dat zou vlot en pijnloos moeten lukken want je kon, dankzij je fijne collega, net een mooie zaak realiseren.

 

BEKIJKEN WE HET EVEN VAN DE ANDERE KANT

 

Jij geeft een warme lead aan een medelid. Dankzij jou fel gewaardeerde toedoen weet je collega een verkoop te realiseren. Hiervoor krijg jij een motiverende vergoeding uitbetaald.

 

MAAR WE GAAN NOG VERDER

 

Jij staat niet alleen aan de basis van de eenmalige verkoop van een product, waarvoor je een vergoeding krijgt. Je bracht een nieuw contact bij de WISL gemeenschap binnen. Die iemand heeft misschien nog andere behoeften, behoeften die door andere leden kunnen gelenigd worden. Wordt dit een recurrent gegeven dan blijf je er naar de toekomst toe ook nog aan verdienen, zonder dat je er extra inspanningen voor moet leveren. Op die manier creëer je een passief inkomen voor jezelf.

Ben je nog geen topverkoper, dan wordt je er een.

 

WAT WE NU AL HEBBEN

 

Op dit ogenblik hebben we al een degelijk pakket aan producten die je kunt aanbieden. Je hebt de keuze: ofwel breng je de lead aan, ofwel realiseer je de verkoop, ofwel doe je gewoon allebei.

Vooreerst zijn er al de typische WISL-producten: diverse opleidingscursussen en coachingtrajecten. Dit aanbod neemt heel snel uitbreiding. We houden steeds rekening met wat de markt nodig heeft; hierdoor gaat het verkopen flink wat makkelijker.

Binnen de sector van de bouw hebben we aluminium design trappen, inrichting en renovatie van gebouwen, pleisterwerken, vloeraanleg, ...

Op het vlak van marketing hebben we ontwerp van huisstijl en logo's, het uitdenken van complete marketingcampagnes, realisatie van websites, optimalisatie van SEO en SEA, ...

Ook pure IT-producten, met netwerkbeheer als uithangbord, bieden we aan.

Voortdurend voeren we gesprekken met fabrikanten uit diverse branches. Ons aanbod neemt stelselmatig uitbreiding.

 

WAT JE MOET DOEN

 

Je wordt lid van WISL. Hiervoor betaal je een bijdrage van € 95 per maand. Meteen kan je 1 dag per week gebruik maken van alle coworking faciliteiten en geniet je van een resem aan voordelen: gratis gebruik van vergaderzalen, 10% korting op alle WISL-activiteiten, ... Bovendien neem je gratis aan de het maandelijkse business café deel. Het stelt je in staat om je netwerk gevoelig (kwantitatief én kwalitatief) uit te breiden. Wens je aan een try-out-opleiding deel te nemen, dan geniet je voorkeur en betaal je er geen cent voor.

Meer info over coworking vind je hier.

 

EN WAT JE ZEKER NU DIRECT MOET DOEN

 

Neem contact met ons. Maak een afspraak. We leggen het je zeer graag uit. Net als jij zijn we gepassioneerd door verkoop en willen we er in groep voor gaan.

We hebben veel meer te vertellen en te bieden dan wat we op een website kwijt kunnen. We ondersteunen je op alle vlak, ook bij het schrijven van je business plan, bij het zoeken naar financiering voor je zaak, ... Zo kan jij je focussen op sales met al haar nevenaspecten.

Vraag extra informatie over de WISL succesformule

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Deel onze website met je vrienden en relaties op de onderstaande media


coworking - persoonlijke groei - professionele groei - vergaderruimtes

WISL, Stationstraat 62, 8700 Tielt

+32 (0)51 67 01 50 - info@wisl.be - www.wisl.be

Dienstverlener voor de KMO-portefeuille