Met een groep van experten helpt wisl jouw bedrijf vooruit

Iemand die de keuze maakte om zelfstandige of ondernemer te worden, heeft gekozen voor heel wat uitdagingen. Als je de stap wil zetten of gezet hebt, kom je plots alleen te staan. Dan ben je verkoper, marketeer, expert en boekhouder in één. 

 

Ons doel is groei realiseren samen met jou. Er worden opleidingen gegeven, je kan kiezen voor individuele begeleiding of wij nemen deeltaken van jou over. Met onze raad van advies helpen we je business vooruit: elk heeft zijn eigen achtergrond, elk heeft eigen ervaringen en elk heeft zijn eigen interessegebieden. 

 

Na een grondige analyse van je bedrijf en in overleg worden de uitdagingen voor jou vastgelegd. Je krijgt daarna professioneel advies van een ervaringsdeskundige in de door jouw gekozen uitdagingen. 

 

Bij WISL maak je deel uit van een netwerk van Wislaars (groeiers). Als lid zijn er reeds tal van voordelen. Op maand- (of week) basis komen we samen in geëngageerde groepen die als doel hebben om te leren van en met elkaar. Groeien en elkaar versterken. Je krijgt als lid ook vrije toegang of korting op allerlei evenementen. (WISL-café, WISL-ontbijt,...)  

 

De Wisl - Experten

De basis van WISL zijn de experts in het ondernemers- en managementvak.

 

Ze hebben reeds tal van watertjes doorzwommen. Dit maakte hen tot wat ze nu zijn: ervaren rotten met ballen én met een missie: jouw groei!

 

 

Raad van advies

Een raad van advies voor jouw bedrijf. Samen bepalen we de strategie om je missie en visie te bereiken. 

 

Professioneel advies van een ervaringsdeskundige in de door jouw gekozen uitdagingen plus alle voordelen van een lidmaatschap. 

 

Onze aanpak

We maken een analyse van je bedrijf en van je activiteiten. We luisteren naar wat je te vertellen hebt en waar we jou kunnen helpen.

 

We bewandelen het uitgestippelde traject met jou tot we effectieve resultaten zien. Geen enkele inspanning is ons teveel.

Lidmaatschap

WISL staat voor kennis en expertise delen. Er worden verschillende netwerkmomenten ingericht zoals het WISL-café en WISL-ontbijt. 

 

Je krijgt korting op alle commerciële activiteiten, workshops en opleidingen die binnen en via WISL georganiseerd worden. 


Deel onze website met je vrienden en relaties op de onderstaande media


coworking - persoonlijke groei - professionele groei - vergaderruimtes

WISL, Stationstraat 62, 8700 Tielt

+32 (0)51 67 01 50 - info@wisl.be - www.wisl.be

Dienstverlener voor de KMO-portefeuille