Praktijkdag

Voor de coaches die hun coachingsvaardigheden willen versterken en up to date willen zijn met de nieuwste methodieken, organiseert Wisl tweemaal per jaar een praktijkdag. Gedurende deze dag gaan we actief aan de slag met de vragen en de behoeftes van de deelnemers. De praktijkdag wordt dus op maat ingevuld naargelang de groep.

Wat kan er aan bod komen:

  • Inoefenen van een bepaalde tool
  • Versterken van coachingsvaardigheden waar je je nog onzeker over voelt
  • Stappenplan en tools inoefenen bij een concrete hulpvraag
  • Hoe maak ik verbinding met mijn coachee?
  • Grenzen kennen en trekken als coach

Versterken van jouw coachingsskills

Op de praktijkdag draait alles om het versterken van jouw coachingsskills zodat jij zelfzeker bent als coach en je begeleidingen naar een hoger niveau kunt tillen. Je wordt begeleid door 2 WISL-trainers: Annelies Decuyper en Lotte Verhulst. Bovendien is er ruimte om ervaringen en kennis met andere deelnemers uit te wisselen (onder het motto van WISL: We Inspire, Share & Learn 😉).

Heb je al ervaring met coaching? Super! Tijdens de praktijkdag versterk je je skills en maak je kennis met nieuwe methodieken.

Heb je nog geen ervaring als coach? Welkom! De praktijkdag is ideaal voor mensen die een opleiding tot coach hebben gevolgd, maar zich nog niet zeker voelen (of de kans nog niet gehad hebben) om te coachen.

Wie is welkom?

Ervaring is dus niet vereist, een opleiding tot life coach, stress- en burn-outcoach of loopbaancoach wel. Zowel coaches die hun opleiding bij Wisl gevolgd hebben als coaches die hun opleiding elders hebben gevolgd, zijn welkom.

Waar loop jij als coach nog op vast? Waar zou jij graag beter in worden?

Praktisch:

  • 27/05/2022 gaat de eerste praktijkdag door op van 10 tot 16 uur.
  • 22/09/2022 staat de tweede praktijkdag gepland van 13u30 tot 18u30

Dit telkens in Officenter Aalst.

Ninovesteenweg 198, 9300 Aalst

100€/dag voor leden.

120€/dag voor niet leden.

Schrijf je in voor de praktijkdag en laat ons weten wat je graag aan bod ziet komen!

Ja, Ik schrijf me in