Workshop Terug gelukkig na een turning point

Terug gelukkig na een turning point

We hebben allemaal turning points in ons leven 


Welke turning points
hebben je leven bepaald 

De fases van rouw 

Mensen hebben 

een aangeboren wil om te overleven 


Terug gelukkig na een turning point

We hebben allemaal turning points in ons leven. Gebeurtenissen die ons leven compleet ondersteboven halen. Dikwijls gebeurtenissen die gepaard gaan met een groat verlies en veel verdriet. Er zijn door het leven opgelegde turning points zoals ziekte of overlijden en er zijn zelf gekozen turning points zoals scheiding, verhuis, ... We den ken dat we hier nooit over zullen geraken. Maar mensen zijn sterk en hebben een aangeboren wil om te overleven. Ons leven ziet er anders uit nadien maar laat ons proberen om elk turning point zinvol te maken. 

 

Het doel: inventaris maken van de persoonlijke turning points en proberen ze zinvol te maken. lnzicht in jezelf: ontdekken op welke manier deze turning points jou en jouw leven hebben beïnvloed. 

Een nieuwe kijk op jezelf: Hoe kan je deze turning points zinvol maken? Wat heb je eruit geleerd? 

 

Je ontdekt de verschillende turning points in het leven. Je deelt ervaringen met anderen. Je wordt je bewust van de manier waarop deze turning points jou en jouw leven hebben be"i"nvloed. Je herkent de verschillende fases van rouw. Je probeert uit al het verdriet toch iets positief te halen. Je leert terug kleine dingen te apprecieren. Je geeft de turning points een plaats in je leven. Je zoekt uit op welke manier je positief vooruit kan. 

 

Doelstellingen van deze workshop

Je maakt de inventaris op van de turning points in jouw leven. Je deelt je ervaringen en onmacht met de andere deelnemers. Je herkent jouw verhaal in de verhalen van de andere deelnemers. Je wordt je bewust van de manier waarop deze turning points jouw leven hebben beïnvloed. Je vergelijkt de persoon die je was voor het turning point met de persoon die je nu bent. Je herkent de verschillende fases van rouw. Je leert met de hulp van de andere deelnemers terug kleine dingen te apprecieren. Je leert op welke manier je die turning points een plaats kan geven in je leven. Je zoekt uit op welke manier je positief vooruit kan. Je leert uit de ervaringen van de andere deelnemers. 

 

lnhoud van de workshop

Wat zijn turning points --- lnvloed van turning points op jouw leven --- Afsluiting van een levensperiode --- Fases van rouw --- Wie was je voor het TP en wie ben je nu? --- TP een plaats geven in je leven --- Positief verder leven --- Ervaren uitwisselen met andere deelnemers 

Via onderstaand formulier kun je inschrijven voor deze WISL-workshop. Vanaf 3 workshops krijg je er ééntje gratis bij. Zo geniet je een onmiddellijk voordeel van €90.

* nog niet zeker welke workshops je wenst te volgen? Stel ons je vraag via "bericht". 


Inschrijvingsformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


De trainers

Christel Sonck

Na een gevarieerde carriere bij verschillende multinationals en in het onderwijs heeft Christel beslist om zelf ondernemer te warden. Dit was aanvankelijk een parcours met veel zijwegen. Uiteindelijk luisterde ze toch naar haar hart. Christel begeleidt vrouwen om aan het stuur van hun leven te staan. Anderzijds integreert ze haar passie in haar werk. Ze coacht met honden en ze leert mensen de taal van de hand. Want honden zijn als het ware een spiegel voor ans. Haar trainingen zijn steeds ervaringsgericht. 

Prijs = € 90 (incl BTW) voor deze workshop

DE WISL ABONNENEMENTSFORMULE Kies 4 workshops uit ons aanbod en je betaalt slechts voor 3 ervan. Je geniet een onmiddellijk voordeel van €90.


Deel onze website met je vrienden en relaties op de onderstaande media


coworking - persoonlijke groei - professionele groei - vergaderruimtes

WISL, Stationstraat 62, 8700 Tielt

+32 (0)51 67 01 50 - info@wisl.be - www.wisl.be

Dienstverlener voor de KMO-portefeuille