Workshop de kracht van imperfectie

De kracht van imperfectie

Perfectie of imperfectie? Wat streef je na? 


Stress, teleurstelling en frustratie 

De pyramide van Maslov 

De kracht van dagelijkse dankbaarheid 


De kracht van imperfectie

Je streeft perfectie na in elk levensgebied. Hierdoor leg je de lat heel hoog voor jezelf maar ook voor de mensen in je omgeving. Jouw zelfvertrouwen en je zelfbeeld krijgen een deuk als je die perfectie niet haalt. Bovendien geraak je gefrustreerd door de mensen in jouw omgeving die de lat duidelijk minder hoog leggen. 

 

Het doel

Ontdekken waar het streven naar perfectie vandaan komt. Leren dat je ook gelukkig kan zijn door imperfect te zijn. lnzicht verwerven over gedachten en gevoelens. Jouw zelfvertrouwen en zelfbeeld onder de loep nemen. Wat is het ergste dat kan gebeuren als je niet perfect bent? 

Je leert de lat op een niveau te leggen dat haalbaar is voor iedereen. Je leert loslaten. 

 

De kracht van imperfectie

Je ontdekt hoe hoog je de lat legt voor jezelf en voor anderen. Je verwerft inzicht in de stress, teleurstelling en frustratie dat dit met zich meebrengt. Je gaat op zoek naar de reden van jouw streven naar perfectie. Je krijgt inzicht in je gedachten en gevoelens. Je neemt je zelfbeeld onder de loep. Je vergelijkt jouw zelfbeeld met hoe anderen jou zien. Je werkt aan jouw zelfvertrouwen. Je leert elke dag dankbaar te zijn. 

 

Doelstellingen van deze workshop

Je bepaalt voor elk levensgebied hoe hoog je de lat legt. Je legt in duidelijke woorden uit hoe het komt dat je de lat zo hoog legt. Je verwoordt welke personen in jouw omgeving een uitdaging zijn omdat ze de perfectie niet nastreven. Je ontdekt wat de gevolgen zijn van stress, frustratie en teleurstelling voor jou en jouw omgeving. Je gaat op zoek naar de reden van jouw streven naar perfectie. Je toetst je eigen zelfbeeld af aan de groep. Je verwerft inzicht in jouw gedachten en gevoelens. Je leert de kracht van dagelijkse dankbaarheid. Je werkt aan je zelfvertrouwen. Je stelt je eisen op elk levensgebied bij. Je leert dat je ook gelukkig kan zijn zelfs al ben je niet perfect. 

 

lnhoud van de workshop

Wat is perfectie --- lnventaris voor en na van jouw streven naar perfectie --- Oorzaken van het streven naar perfectie --- Stress, frustratie, teleurstelling --- 6 levensgebieden --- De piramide van Maslov --- Zelfbeeld --- Zelfvertrouwen --- lnzicht in gedachten en gevoelens --- lmperfectie --- Dankbaarheid --- Loslaten 

Via onderstaand formulier kun je inschrijven voor deze WISL-workshop. Vanaf 3 workshops krijg je er ééntje gratis bij. Zo geniet je een onmiddellijk voordeel van €90.

* nog niet zeker welke workshops je wenst te volgen? Stel ons je vraag via "bericht". 


Inschrijvingsformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


De trainers

Christel Sonck

Na een gevarieerde carriere bij verschillende multinationals en in het onderwijs heeft Christel beslist om zelf ondernemer te warden. Dit was aanvankelijk een parcours met veel zijwegen. Uiteindelijk luisterde ze toch naar haar hart. Christel begeleidt vrouwen om aan het stuur van hun leven te staan. Anderzijds integreert ze haar passie in haar werk. Ze coacht met honden en ze leert mensen de taal van de hand. Want honden zijn als het ware een spiegel voor ans. Haar trainingen zijn steeds ervaringsgericht. 

Prijs = € 90 (incl BTW) voor deze workshop

DE WISL ABONNENEMENTSFORMULE Kies 4 workshops uit ons aanbod en je betaalt slechts voor 3 ervan. Je geniet een onmiddellijk voordeel van €90.


Deel onze website met je vrienden en relaties op de onderstaande media


coworking - persoonlijke groei - professionele groei - vergaderruimtes

WISL, Stationstraat 62, 8700 Tielt

+32 (0)51 67 01 50 - info@wisl.be - www.wisl.be

Dienstverlener voor de KMO-portefeuille