Workshop Terug gelukkig na een turning point

Vrouwenkring

Vrouwen moeten af en toe bij vrouwen zijn om zich krachtig te voelen


5 avonden
door, voor en met vrouwen 

Stilstaan bij

de vrouw die je diep vanbinnen bent

 

Inzicht krijgen

in jezelf


Vrouwenkring

Onder het motto ‘vrouwen moeten af en toe bij vrouwen zijn om zich krachtig te voelen’ hebben we deze vrouwenkring in het leven geroepen. Een kring voor, door en met vrouwen die gedurende vijf avonden samenkomen om elkaar te inspireren, te ondersteunen en open te staan om vooral zichzelf op een andere manier te leren kennen.

Doelstellingen en inhoud van de Vrouwenkring

Stilstaan bij de vrouw die jij diep vanbinnen bent, wat je al dan niet denkt, voelt en doet. Inzicht krijgen in wat jou als vrouw vrolijk maakt, wat jou een gevoel van vrijheid geeft, welke kracht jij bezit en wat maakt dat je niet steeds in je volle kracht staat. Stilstaan bij de rollen die jij dagelijks vervult en hoe je daarin als vrouw puur jezelf kunt zijn. We kijken iets verder en dieper naar onszelf waarvoor we in de dagelijkse haast van het leven geen of weinig tijd en ruimte maken. In een veilige en vertrouwde groep een moment nemen voor jezelf waar ‘veel kan en niets moet’. 

Methodologie

Doceren/coachen op een interactieve manier 

Ervaringen uitwisselen

Praktische oefeningen 

Ontspanningsoefeningen

Evaluatie

Evaluatieformulier 

Data

maandag 24/09/18 van 19 tot 22 uur

maandag 22/10/18 van 19 tot 22 uur

maandag 26/11/18 van 19 tot 22 uur 

maandag 17/12/18 van 19 tot 22 uur

maandag 28/01/19 van 19 tot 22 uur

Kostprijs

300 EUR incl. BTW

Extra voordeel

Gedurende het volledige traject 'Vrouwenkring' heb je GRATIS toegang tot het 'Vrouwencafé'. Dit vertegenwoordigd een waarde van € 75.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


De trainer

Kelly De Vreese

Haar passie voor zelfontwikkeling en de weg die ze hierin aflegde, bracht haar tot de vrouw die ze vandaag is. Vanuit die ervaring traint ze op een authentieke en confronterende manier vrouwen op zoek naar hun krachtige zelf. Ze coacht (jong)volwassenen en begeleidt hen in de weg naar 'puur­-zelf-zijn'. Als kindertolk begeleidt ze ouders in het begrijpen van het 'probleemgedrag' van hun kind en geeft ze kinderen via een talent-en oplossingsgerichte aanpak een boost in zelfvertrouwen. 

Prijs = € 300 (incl BTW) voor de volledige reeks van 5 workshops