Coaching Opleiding

Coaching kan je gebruiken in de dagdagelijkse omgang om het beste uit jezelf en uit je omgeving te halen. Je kan ook een carrièreswitch overwegen en zelf mensen gaan coachen.


Het doel

Inzicht verwerven in de wereld van persoonlijke ontwikkeling.

Inzicht in jezelf

Inzicht verwerven over gedachten en gevoelens.

Een nieuwe kijk op jezelf

 Beter inzicht in je gedrag en je relaties.


Inhoud

“Word Coach” is een opleiding die jou in eerste instantie laat stil staan bij jezelf en die ervoor zorgt dat je je beter voelt in je vel.

 

Je verwerft inzicht in gedachten, emoties en gedrag van jezelf en anderen. Je ontdekt dat gebeurtenissen uit ons verleden ons gedrag vandaag nog steeds beïnvloeden maar je leert op welke manier je dit positief kan ombuigen.

 

Je krijgt meer zelfvertrouwen en de relatie met jouw omgeving wordt steeds beter. Hierdoor kan je een harmonieus leven opbouwen.

 

Deze cursus is bedoeld voor mensen die stap voor stap kleine veranderingen willen aanbrengen om nog gelukkiger te worden.

 

“Word Coach” is ook de ideale basiscursus om nadien zelf coach te worden. Je kan anderen pas coachen, motiveren en inspireren als je zelf het traject hebt afgelegd.

 

Als coach geef je nooit advies maar je stelt gerichte vragen zodat mensen zelf hun antwoord vinden.

 

Jouw klanten zijn mensen die even de weg naar zichzelf kwijt zijn. Ze staan op een rond punt in hun leven en ze weten niet welke afslag ze moeten nemen. Jij bent hun GPS.

Opleiding

 

We hebben allemaal een druk leven: werken, een gezin, familie, huishouden en dan nog de dagelijkse files,……

 

Voor deze reden hebben we beslist om het grootste deel van de opleiding online te zetten. 

 

Nadat we je betaling ontvangen hebben, krijg je toegang tot het studentenplatform van WISL. Daar krijg je de syllabus, hoofdstuk per hoofdstuk. Je krijgt ook een verwijzing naar nuttige literatuur of filmpjes.

 

Je studeert op je eigen tempo, waar en wanneer je zin hebt. De tijd die je anders zou steken in verplaatsing kan je nu nuttig gebruiken om te studeren.

 

Traject

  • Theorie online via Studentenplatform
  • 2x/maand online contactmoment met docent via Zoom: je kan hier vragen stellen en gedachten uitwisselen
  • Onbeperkt e-mailcontact met docent
  • 2 praktijkdagen om het coaching onder de knie te krijgen
  • Theoretisch en praktisch examen, binnen het jaar na startdatum af te leggen
  • Getuigschrift “Word Coach”

Zelfstandige activiteit

 

WISL staat voor We Inspire Share and Learn. 

Een professioneel team van coaches, boekhouders, zaakvoerders staat dagelijks klaar om je te helpen om je zelfstandige praktijk op te starten en uit te bouwen.

Coaches groeien als paddenstoelen uit de grond. Maar als je deel uitmaakt van een professionele organisatie kan je je gemakkelijker onderscheiden van de concurrentie.

Bovendien sta je er nooit alleen voor. Je kan advies vragen aan onze experten en je kan je hart luchten bij jouw collega-coaches. Wij vinden zelfzorg heel belangrijk.

 

Inschrijvingsformulier Coaching Opleiding

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


De trainer

Christel Sonck

Na een gevarieerde carrière bij verschillende multinationals en in het onderwijs heeft Christel beslist om zelf ondernemer te worden. Dit was aanvankelijk een parcours met veel zijwegen. Uiteindelijk luisterde ze toch naar haar hart. Christel begeleidt vrouwen om aan het stuur van hun leven te staan. Anderzijds integreert ze haar passie in haar werk. Ze coacht met honden en ze leert mensen de taal van de hond. Want honden zijn als het ware een spiegel voor ons. Haar trainingen zijn steeds ervaringsgericht.

 

Meer informatie over Christel krijg je door hier te klikken.

Prijs

  • € 1.495,00 exclusief BTW
  • Je kan met KMO-Portefeuille betalen als je een ondernemingsnummer hebt. De Vlaamse overheid betaalt dan 40% van jouw opleiding
  • Als je een traject loopbaanbegeleiding volgt (dit kan ook bij WISL),kan je betalen met opleidingscheques. De Vlaamse overheid betaalt dan € 125,00 van jouw opleiding

Deze opleiding komt voor subsidie met KMO-portefeuille in aanmerking (voor meer info, klik op het onderstaande logo).

Dienstverlener voor de KMO-portefeuille