Iemand die de keuze maakte om zelfstandige of ondernemer te worden, heeft gekozen voor heel wat uitdagingen. Als je de stap wil zetten of gezet hebt, kom je plots alleen te staan. Dan ben je verkoper, marketeer, expert en boekhouder in één. 

 

 

 

"Het borrelde reeds enige tijd  om een organisatie als WISL op poten te zetten. In het begin waren de ideeën nog vaag, maar gaandeweg - door me te omringen met enthousiaste mensen, elk met een pak complementaire ervaring - wisten we met het team van WISL een concrete en duidelijke organisatie te maken, een onderneming die het net wat anders aanpakt dan de rest van de markt."

Ons doel is groei realiseren samen met jou. Er worden opleidingen gegeven, je kan kiezen voor individuele begeleiding of wij nemen deeltaken van jou over. Met WISL-for-growth helpen we jouw business vooruit: elk heeft zijn eigen achtergrond, elk heeft eigen ervaringen en elk heeft zijn eigen interessegebieden. 

 

Na een grondige analyse van je bedrijf en in overleg worden de uitdagingen voor jou vastgelegd. Je krijgt daarna professioneel advies van een ervaringsdeskundige in de door jouw gekozen uitdagingen. 

 

Bij WISL maak je deel uit van een netwerk van Wislaars (groeiers). Als lid zijn er reeds tal van voordelen. Op maand- (of week) basis komen we samen in geëngageerde groepen die als doel hebben om te leren van en met elkaar. Groeien en elkaar versterken. Je krijgt als lid ook vrije toegang of korting op allerlei evenementen. (WISL-café, WISL-ontbijt,...)  

 

Professionele groei met WISL

 

Binnen WISL for GROWTH focussen we ons op professionele groei, met ons team van ervaringsdeskundigen en freelancers. We helpen je op weg. We voorzien in opleidingen. We nemen eventueel (deel)taken van je over. Heb je vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. 

 

Loopbaanbegeleiding met WISL

 

Binnen het WISL LOOPBAANCENTER bieden we loopbaanbegeleiding voor iedereen die werkt, loontrekkenden en ambtenaren evengoed als zelfstandigen. Hoofddoel is om mensen gemotiveerd en gelukkig te houden. Veel burn-outs kunnen vermeden worden door op tijd eens goed na te denken, door de dingen eens op een rijtje te zetten. Onze loopbaancoaches  begeleiden je hierbij.

 

De Vlaamse overheid vindt zo'n traject bijzonder belangrijk, vandaar haar stimulerende subsidie. Bij de VDAB koop je een loopbaancheque van € 40 die je recht heeft op 2 keer 2 uren professionele begeleiding.