Online Instagram Reels Training

Instagram is volop aan het evolueren naar een video platform. Daarom zijn ze hard aan het inzetten op video content. We merken dat de Reels veel aandacht en zichtbaarheid krijgen. Maak jij hier al gebruik van om jouw onderneming in de kijker te zetten? Leer alles wat je moet weten om te starten met Reel video's op Instagram.

Wat zijn Reels?

Reel video’s zijn korte vermakelijke video’s van 5 - 60 seconden op Instagram waarin je je creativiteit kan uiten om gezien te worden online.

Waarom inzetten op Reels?

 • Instagram zet hard in op video content momenteel
 • Reels worden meer gepromoot via de explore page
 • Meer mensen krijgen je video te zien
 • Geen edit programma nodig om clips samen te voegen
 • Geen gedoe met muziekrechten door de muziekbibliotheek

Aangezien Instagram sinds dit jaar meer en meer inzet op video is er nu een mooie kans om meer zichtbaarheid te creëren op het platform via de Reels functie. We merken dat de Reels maar liefst 10x meer bekeken worden via de explore page dan een gewone foto of video post en veel meer kans heeft om viraal te gaan.

Testimonial Kurt:

Waauw man. Supergoed. Heel veel informatie in compacte vorm. Niet te lang niet te kort. Net goed.

Het proces is heel duidelijk te volgen. Je geeft onderweg leuke en concrete tips. Je vult waar nodig aan met extra graphics om onderdelen of stappen aan te tonen.

Ik krijg echt goesting om met Reels te starten omdat het dankzij jouw videoreeks doenbaar wordt.

Voor de leek is het een goede start en voor de actieve gebruiker zal het niveau nog meer stijgen.

Je geeft onderweg creatieve inspiratie.

Zeker de moeite waard om mee te gaan experimenteren als je video meer wil gebruiken

Er zit namelijk een ingebouwde video editor in de Instagram App. Met deze video editor kan je alle basics toepassen wat het gebruik van derde partij apps of software overbodig maakt. De functie werkt heel intuïtief en je kan snel mooie resultaten behalen!


In de Instagram Reels training leer je via online video's hoe je meteen zelf aan de slag kan.


Je leert o.a.:

 • Wat zijn reels?
 • Waarom reels meer zichtbaarheid krijgen?
 • Verschillende elementen van de reels interface
 • Hoe clips opnemen/importeren
 • En nog veel meer!

Meer informatie over de lesgever:

Hoi ik ben Vinie Vizzle

Een creatieve generalist met roots in engineering services en video productie. Toen ik 18 was wist ik niet wat ik moest gaan doen met mijn leven. Ik ben met een rugzak en mijn snowboard vertrokken naar de bergen waar ik mijn ware passies heb ontdekt. Ik word oprecht gelukkig van mensen kennis bij te brengen, hen te verbinden met de juiste frequenties en video’s maken.

Mijn hele leven was een zoektocht en leerproces. In dit proces slaag ik er altijd in om de juiste mensen te ontmoeten, hen op weg te zetten en er voor te zorgen dat ze connecties maken die hen in staat stellen om hun doelen te bereiken. Dit uit zich vooral in de vorm van creatie. Als ik niet aan het creëren ben ga ik een klein beetje dood.

Dit leidde ertoe dat ik mijn eigen onderneming zou opzetten die al deze elementen omvat. Mijn missie is om creatieve ondernemers de kracht van video te leren inzetten zodat ze op een natuurlijke manier kunnen verbinden met hun publiek, zonder een masker op te zetten zodat ze een duurzame vertrouwensband kunnen opbouwen terwijl ze mensen inspireren.

Heb je na het bekijken van deze Reels Training nog vragen? Contacteer me dan hier op WISL.World of via vinie@makemorevids.com

Praktisch:

 • Online Cursus
 • Volg op eigen tempo
 • Advies + support + feedback
 • 18 euro incl. BTW

Vanaf dat we je betaling ontvangen hebben krijg je toegang tot de online cursus


Vinie is heel down to earth en rustig van karakter. Zijn kijk naar video’s en social media werkt ook enorm motiverend.

Een sterke aanrader!!!


Wil je starten met Reel video's op Instagram?

Bestel onze nieuwe online cursus Succesvol Starten met Reels!