Lezing : "de light-psychopaat"

Lezing Bart Renaer: De light-psychopaat

 

De spreker

 

Bart Renaer (geb.1974) is psycholoog, psychotherapeut en erkend bemiddelaar in Familie- en Sociale Zaken.

 

Als deel van een nieuw samengesteld gezin heeft hij zich, zowel privé als professioneel, kunnen verdiepen in complexe scheidingen. In zijn praktijk ontdekte hij dat hij in conflictueuze situaties, zoals bijvoorbeeld langdurige echtscheidingen, steeds te maken had met een light-psychopaat. Dit zijn mensen die het leven van anderen in een psychische hel kunnen veranderen als ze iemand als een prooi zien. Hij ontdekte dat light-psychopaten niet alleen opdoken in complexe scheidingen, maar ook in de wereld van bedrijven - vaak als leidinggevenden, in families - met de typische familievetes als gevolg, in verstikkende partnerrelaties, burenruzies, etc…

 

Bart werkt samen met zijn partner, Ana-Magdalena Zainea. Uit hun gebundelde deskundigheid is Renaer&Zainea geboren. Zij trainen en coachen mensen die prooien zijn van light-psychopaten en die los willen raken uit hun greep. Er bestaat op dit moment nog heel veel taboe rond de mensen die een prooi zijn of zijn geweest van een light-psychopaat. In eerste instantie omdat er veel schaamte, schuld en emotionele verwarring heerst bij de slachtoffers. Maar meestal heeft de prooi niet eens door dat zijn actuele psychische en emotionele toestand een direct gevolg is van langdurige manipulatie door iemand uit zijn omgeving.

 

Renaer&Zainea richt zich op de prooien van light-psychopaten en de professionals die hen ondersteunen. Maar ook aan het bredere publiek geven zij tips en tools van hoe mensen light-psychopaten kunnen herkennen en hanteren.

 

De speech

 

In zijn speech van zestig minuten, neemt Bart Renaer u mee in de wereld van de light-psychopaat en zijn prooi. Hij laat u zien hoe een light-psychopaat denkt, hoe hij handelt, waartoe hij in staat is en vooral waarom u op uw hoede dient te zijn voor dit soort mensen of waarom u zich van hen dient los te maken als u op dit moment in relatie staat met zo iemand. Na het horen van deze speech zal u meer letten op de light-psychopaten in uw omgeving. En dat is ook de bedoeling. 

 

Be there !

Inschrijvingsformulier Lezing: De light-psychopaat

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Deel onze website met je vrienden en relaties op de onderstaande media


coworking - persoonlijke groei - professionele groei - vergaderruimtes

WISL, Stationstraat 62, 8700 Tielt

+32 (0)51 67 01 50 - info@wisl.be - www.wisl.be

Dienstverlener voor de KMO-portefeuille