Blog

Het belang van een financieel plan.

11/07/2023 - 10:26

Een goed gestructureerd plan helpt je doelen te bereiken en zorgt voor een efficiënt gebruik van je middelen. Of je nu een nieuw bedrijf start of een bedrijf runt, een financieel plan is essentieel. WISL voorziet opleidingen en begeleiding hierbij.

Lees meer

De kracht van herhaling

05/05/2022 - 10:35

Indien je iets nieuws leert maar daarna dit helemaal niet meer herhaalt of oefent, dan zal kennis wegzakken. In de eerste periode zal dit heel snel gaan, na een aantal herhalingen zal dit langzamer gaan.

Lees meer

Groepen op social media; groeps etiquette

15/02/2022 - 11:37

Je kent het wel... ondernemers die te pas en te onpas hun verkoop linken naar hun producten droppen in groepen en dan weer verdwijnen. En misschien heb je jezelf er ook al schuldig aan gemaakt... oeps. Maar hoe deel je dan wel het best? Want om te kunnen doen wat je graag doet, moet je klanten hebben en... die moeten je natuurlijk eerst kunnen vinden.

Lees meer

Loopbaancoach Lotte vindt "recht op deconnectie" een goede wet: "Zeker in tijden van telewerk"

01/02/2022 - 13:21

Lotte is zelfstandig psycholoog en coach in Lichtervelde en Tielt. Ze werkt samen met WISL en geeft ook loopbaanbegeleiding bij WISL-loopbaancenter. Op 01 februari werd ze geïnterviewd door Radio 2.

Lees meer

Outplacement

07/01/2021 - 10:18

Soms heb je als zaakvoerder geen andere keuze dan over te gaan tot ontslag. Wij begeleiden jouw werknemers via een persoonlijk stappenplan. Samen maken we van een ontslagen werknemer toch nog een ambassadeur van jouw bedrijf.

Lees meer
Abonneren op Blog