Outplacement

07/01/2021 - 10:18

Soms heb je als zaakvoerder geen andere keuze dan over te gaan tot ontslag. Wij begeleiden jouw werknemers via een persoonlijk stappenplan. Samen maken we van een ontslagen werknemer toch nog een ambassadeur van jouw bedrijf.

Outplacement is een win-win situatie voor werkgever en werknemer.

Door Corona heeft 1 op 5 bedrijven het momenteel moeilijk om te blijven bestaan.

Soms heb je als zaakvoerder geen andere keuze. Je moet 1 of meerdere werknemers ontslaan om je bedrijf te redden. Als zaakvoerder heb je het hier ook moeilijk mee want je bent begaan met het welzijn van jouw werknemers.

Via een outplacement traject helpt een gespecialiseerde dienstverlener jouw werknemer om dit ontslag mentaal te verwerken en om zo snel mogelijk een nieuwe job te vinden of zich te vestigen als zelfstandige.

WISL Loopbaancenter biedt outplacement aan voor KMO's overal in Vlaanderen.

Wij zijn een nieuwe speler op de markt van outplacement. Wij onderscheiden ons door een zeer persoonlijke aanpak.

We werken 1 op 1 met jouw ontslagen werknemer in een persoonlijk traject van 30 uur of van 60 uur. In deze Coronatijden doen we dit online of via wandelcoachings. Wij zorgen voor elkaars gezondheid.

We begeleiden jouw werknemer stap voor stap met een op maat gemaakt programma. Op deze manier kan jij van een ontslagen werknemer toch een ambassadeur maken.

Interesse? Neem een kijkje op WISL Outplacement

Contacteer ons en wij geven jou graag alle nodige informatie.

Wij zetten jou weer op weg.