· 

Week van het werkgeluk

Gelukkig op het werk

Iedereen wil graag gelukkig zijn, ook op het werk. Tenslotte brengen we daar een groot deel van onze tijd door. Daarbij heeft ons werkgeluk een grote invloed op de rest van ons leven. Binnen WISL geloven we dan ook dat werkgeluk hoog op de agenda van organisaties mag staan. Gelukkige medewerkers zijn immers gezonder, meer betrokken, werken beter samen en zijn productiever. Via ons WISL-Loopbaancenter merken we dat er nog heel wat opportuniteiten zijn om de scores op vlak van werkgeluk binnen organisaties te verbeteren. 

 

Daarom zet Tryangle, samen met enkele professionals uit het vakgebied, de schouders onder de ‘Week van het Werkgeluk’. Tijdens de week van 23 tot en met 27 september 2019 krijgt iedereen een uitgelezen kans om even stil te staan bij hoe gelukkig je bent in je job en/of hoe je als organisatie omgaat met het werkgeluk van je medewerkers.

 

Week van het werkgeluk

De week van het werkgeluk is een internationaal initiatief dat jaarlijks plaatsvindt tijdens de laatste werkweek van september. Een uitgelezen kans om na de zomer(vakantie) stil te staan bij hoe gelukkig je bent in je job en/of hoe je als organisatie omgaat met het werkgeluk van je medewerkers.

 

De Week van het Werkgeluk is bedoeld om mensen en organisaties die werkgeluk belangrijk vinden samen te brengen. Om elkaar te inspireren en de handen in elkaar te slaan om werken aan werkgeluk tot de normaalste zaak van de wereld te maken. Deze week wil een echte katalysator zijn om werkgeluk overal op de agenda te zetten en verdere initiatieven aan te moedigen.

 

Wil je als onderneming investeren in duurzaam ondernemen en werkgeluk? Neem gerust contact met ons op voor een gratis werkbaarheidsscan van je ondernemig. We stellen een werkbaarheidsplan op, gaan na waar de aandachtspunten zijn en zorgen voor monitoring en opvolging van de veranderingen op het vlak van werkbaar werk.